Vanlige spørsmål og svar

Hvor lang er leveringstiden?

Plast- og treskilter leveres innen 7 arbeidsdager. Velger du ekspressleveranse tar det 3-4 arbeidsdager.

Aluminiums- og akrylskilter samt vinyltekst leveres innen 12 arbeidsdager.

Hva er maksimalmålene på de forskjellige skiltene?

425 x 295 mm for plastskilter.

595 x 295 mm for treskilter.

590 x 590 mm for akrylskilter.

2000 x 1000 mm for aluminiumskilter.

Hvor tykke er skiltene?

Plastskiltene er 1,6 mm, treskiltene er 4 mm, akrylskiltene er 8 mm og aluminiumskiltene er 1,5 mm. Veggavstanden bygger 19 mm fra veggen.

Hvor mye koster skiltene?

Prisen varierer avhengig av størrelse, tekst og festemetode. I skiltomaten ser du prisen mens du designer skiltet ditt (til høyre for bildet av skiltet).

Hvordan gjør man en bestilling?

Du kan enten lage skiltet ditt fra grunnen i skiltomaten, eller velge et av våre ferdige eksempelskilter og tilpasse det etter dine ønsker. Når du har lagt skiltene dine i handlevognen, kan du gå videre for å bestille skiltene dine.

Må man legge inn bestillingen online?

Bestilling skjer via vår hjemmeside. Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å ringe eller sende oss en e-post. Vi kan legge inn bestillingen din mot en avgift på 80 kr ekskl. mva.

Hva betyr den gule markeringen når jeg velger teksthøyde i skiltomaten?

Den gule markeringen kommer opp når den ønskede teksthøyden er for stor for skiltet (enten i høyden eller bredden). Skiltomaten tilpasser da automatisk teksthøyden til størst mulige teksthøyde. Skiltet kommer til å se ut som det gjør på bildet.

Kan jeg legge til en egen logo eller et eget bilde?

Ja, under "Bilder" finnes det mulighet for å laste opp egne bilder. Bildet bør være ensfarget og ha høy oppløsning for at resultatet skal bli bra. Vi kan ta imot bilder i følgende formater: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF, EPS og SVG.

På aluminiumskilt er det også mulig å legge til fargebilder. Bruk vektoriserte bilder med CMYK-farger for best mulig resultat.

Kan jeg bestille mer enn ett skilt per order?

Ja. Etter at du lagt det første skiltet ditt i handlevognen kan du designe neste skilt og deretter legge til det i handlevognen, osv. Når du er ferdig med alle skiltene går du videre og bestiller alle skiltene i handlevognen.

Hva koster frakt og emballering?

Frakt og emballering koster alltid 35 kr ekskl. mva. per ordre.

Hvordan betaler jeg for bestillingen min?

Du kan velge å betale bestillingen din direkte med kort (vi aksepterer Visa og Mastercard) eller mot faktura. Fakturaavgiften er 40 kr inkl. mva. Fakturaen sendes sammen med skiltene, med mindre du oppgir en annen fakturaadresse. Betalingsvilkår for fakturaen er 20 dager.

OBS! Bestillinger under 350 NOK ekskl. mva. er mva- og tollfrie. For bestillinger over 350 NOK ekskl. mva. tilkommer tollgebyr (110NOK) og norsk mva. (25%). Avgiftene betales ved henting av pakken.

Hvordan endrer jeg kontaktopplysningene mine?

Logg inn med kundenummeret og passordet ditt i kundesonen. I kundesonen kan du endre adresse, legge til en annen fakturaadresse samt se dine tidligere order.

Kan jeg bestille skilt som jeg har bestilt tidligere igjen?

Ja. Logg inn med kundenummeret og passordet ditt i kundesonen. I Kundesonen kan du se dine tidligere bestillinger. Klikk på en tidligere bestilling og klikk på ønsket skilt. Det havner da i skiltomaten og du kan bestille skiltet på nytt.

Kan jeg returnere skiltene hvis jeg ikke er fornøyd?

Hvis du ikke er fornøyd med skiltet ditt ber vi deg om å kontakte oss på kundetjenesten. Vennligst ha kundenummeret ditt klart.