Plastskilt fargetrykk

Vi tilbyr plastskilt i fargetrykk som består av oppskummet PVC, også kalt Forex. Det er et prisgunstig alternativ til den som vil ha et materiale som kan bøyes litt, er relativt stivt og samtidig lett. Takket være den lave vekten har denne typen plast mange bruksområder. Plastskilt i oppskummet PVC brukes ofte som reklameskilt, bedriftsskilt, kontorskilt og informasjonsskilt, og noen ganger også som dørskilt. Fordelen med plastskilt med fargetrykk er at du kan få ønsket motiv i flere farger. Tekst, bilde eller log trykkes nemlig digitalt på overflaten til skiltet.

Plastskiltene våre har en minimumsstørrelse på 70 x 30 mm og kan være maksimalt 1000 x 1000 mm store. Tykkelsen på alle skilt er 3 mm. Skiltene kan festes på en vegg eller annen slett overflate, med skruer, selvklebende teip eller flaggfeste. Med festemetoden «hengende», utstyres skiltet med hull slik at det kan henges på veggen med spiker, skruer eller kroker.

Plastskiltene med fargetrykk kan brukes både inne og yte, men de har lengre holdbarhet når de brukes inne. Hvis du ønsker et alternativ som har lang holdbarhet ved bruk utendørs, kan vi i stedet anbefale våre graverte plastskilt eller aluminiumskilt. 

I Skiltomaten kan du designe plastskiltet selv! Legg til valgfri tekst og last opp bilder du vil bruke. 

Bruksområder: 

Oppskummet PVC er et populært materiale til plastskilt, og skiltene kan brukes stort sett overalt. Vanlige bruksområder:

  • Firmaskilt, informasjonsskilt, kontorskilt eller reklameskilt
  • Lav vekt gjør at plastskilt i oppskummet PVC passer perfekt til display på messer eller som innredning i butikker og båter.

 

Hva synes kundene våre?