Navneskilt

Navneskilt kan godt lages i materialer som messing, plast og aluminium og tre. De er pene, rimelige og har høy kvalitet. Navneskilt er en fin måte å gjøre et møte med en pasient eller kunde mer personlig.

Navneskilt leveres med tre ulike festemetoder – og hvilken som passer nettopp dere best, kommer an på hvordan dere skal bruke skiltene. Det er enkelt å feste navneskiltet med nål på en t-skjorte eller andre klær, men slike skilt kan lage hull i plagget. Metallklype fungerer fint hvis den som bruker navneskiltet bærer klær for helsesektoren, har en skjortekant eller et annet sted der den kan festes. Et tredje alternativ er å feste navneskiltet med magnet, og det fungerer alltid fint.

I Skiltomaten kan du raskt og enkelt bestille mange navneskilt, alle med ulike navn, titler osv. Hvis du vil ha hjelp med å legge inn en større bestilling med navneskilt, kan du også kontakte Skiltmax' kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Navneskilt gravyr

Graverte navneskilt lages av et plastlaminat i to lag: et øvre lag som inneholder skiltfargen, og et undre, der tekstfargen ligger. Du finner alle fargekombinasjonene i Skiltomaten, der du også kan velge blant flere ulike former på skiltene. Det er også mulig å legge til et bilde eller en logo på navneskiltet.

Graverte navneskilt brukes ofte i helsesektoren og servicebransjen.

Navneskilt fargetrykk

Vi tilbyr navneskilt med fargetrykk i fire ulike utførelser: messing, forniklet messing (sølv), plast, aluminium og tre. Skiltene kan bestilles i tre ulike former og har lang holdbarhet. Som for de graverte navneskiltene, er det mulig å legge til et eget bilde eller en logo på navneskiltet. Teksten og bildet trykkes digitalt i farger.  Til navneskiltene bruker vi 4 mm tykke trefiberplater av typen MDF (Medium Density Fibreboard), med finér av bjørk, kirsebær og eik.

Navneskiltene er holdbare og brukes ofte av kommuner, skoler, banker, eiendomsmeglere og på messer.

Hva synes kundene våre?