Informasjon om Covid-19: Vi produserer og leverer som vanlig.

Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Byskilt

Det er alltid populært å vise sin kjærlighet til hjembyen/hjemstedet. Ikke minst hvis du er på ferie og vil vise hvor du kommer fra. Et skilt med budskapet kan ofte bryte isen når du treffer personer fra samme by.

Stedsskilt kan settes opp nesten hvor som helst og formidle den patriotiske kjærligheten til stedet. Det er ikke heller uvanlig at skiltet formidler kjærlighet til en bydel – spesielt hvis det dreier seg om storbyer.

Les mer
Begynn å designe et skilt

Eksempel på Byskilt

Created with Fabric.js 1.7.17 Jeg Oslo

Plastskilt gravyr

220 x 120 mm

384 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 Jeg Oslo

Klistremerke

70 x 70 mm

70 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Bergen e bæst!

Plastskilt gravyr

295 x 200 mm

543 kr

Created with Fabric.js 1.7.17 I love Oslo

Vinyltekst

200 x 50 mm

130 kr

Created with Fabric.js 3.4.0

Plakat

210 x 297 mm

108 kr

Skilt for byen din

Oslo – <<I love Oslo>>, <<Jeg ♡ Oslo>> eller <<Elsk Oslo!>>. Variantene og skiltene er mange. De finnes like ofte i biler, campingvogner og hytter som i private hjem og på arbeidsplasser. Uansett er budskapet tydelig.

<<Bergen – Vestlandets hovedstad>>, eller bare <<Eg elsker Bergen>>. Vestlandsbyen har minst like mange bypatrioter som Oslo, men hvilken av byene som er mest populær i er ikke lett å si. Vis din kjærlighet med skiltteksten <<Bergen e bæst!>>.

Bestill skilt som viser din kjærlighet til Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, eller New York – eller selvfølgelig akkurat den byen du elsker!

Hva synes kundene våre?