Gå till hovedinnhold

Magneter

Magnetskilt, 150x40 mm, Magnetisk, Magnet

169.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Magnetskilt

Bredde:

150 mm

Høyde:

40 mm

Tykkelse:

mm

Materiale:

Magnetisk

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Designe personlige magneter i valgfri utførelse på nett. Vi tilbyr magneter med heldekkende magnetisk bakside. Magnetene er kraftige og derfor perfekte til å feste på kjøretøy, kjøleskap, oppvaskmaskinen, whiteboard-tavler og andre magnetiske overflater.

Personlige magneter online

Vi produserer personlige magneter etter kundens ønsker. Magneter kan brukes til alt fra å sette fast lapper på kjøleskap til bedriftsreklame på biler. De sterke magnetene vi lager passer perfekt både inne og ute, og bør festes på rene, tørre og jevne flater for å sitte godt fast.

Magneter med eget trykk

Hos oss bestiller du magneter med personlig trykk. Last opp en logo eller et bilde, eller velg blant bildene i Skiltomaten. Vi produserer magneter med firefarget digitaltrykk for best resultat og kvalitet.

Magneter – prisgunstig og enkel markedsføring

Vil du gjøre reklame for virksomheten og nå ut med et budskap, eller formidle et kortvarig budskap? Et magnetskilt til bilen er en kostnadseffektiv og enkel måte å synliggjøre bedriften. Gjør reklame for produktet, tjenesten eller bedriften og designe et magnetskilt med navn, informasjon og logo, som du kan sette rett på bilen.

De sterke magnetene våre har en tykkelse på 0,6 mm og kan bestilles i valgfrie størrelser opptil 900 x 1 500 mm. Velg form, størrelse og farge, og last opp bilder du velger selv.

Hva synes kundene våre?