Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om klistremerker

Klistremerker, som også kalles stickers, dekaler eller etiketter, er perfekte som dekorasjon på kjøretøy og vinduer, og til ulike typer av merking. Bruksområdene er mange.

Den selvklebende baksiden gjør at klistremerkene kan brukes både inne og ute. Merk produkter og beholdere, eller fest på kjøretøy eller maskiner.

Klistremerkene våre består av PVC-film eller printvinyl og tilbys i størrelser fra 15 x 15 mm opptil 1200 x 1000 mm. I Skiltomaten kan du enkelt designe egne klistremerker helt etter eget ønske.

Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet.

Bruksområder

Klistremerker er et bra valg når du vil skilte med stickers i flere farger eller ønsker en spesiell farge på tekst eller bilde. Eksempler på bruksområder:

Gulvklistremerker

Slitesterke klistremerker i matt vinyl, til montering på gulv innendørs, for eksempel i butikker, kjøpesenter, flyplasser og t-bane. De selvklebende gulvklistremerkene er slitesterke, robuste og lamineres med et gulvlaminat som gir god beskyttelse, samt er sklibeskyttet. Sklisikkerhetsklasse R10 i henhold til DIN 51130.

Klistremerker til biler

Firmaer som vil ha fargeskilt på biler eller vindusruter, kan bruke klistremerker med logo, for eksempel firmaets logo i nøyaktige farger. For ensfargede tekster og enklere bilder i en standardfarge, er vinyltekst å foretrekke fordi teksten da konturskjæres uten bakgrunn.

Hos Skiltmax kan du få printet klistremerker til bil i alle former, uansett det är til virksomheter eller private.

Russ klistremerker

Skal du, eller noen i familien din bli russ til nyåret? Vi tilbyr en rekke muligheter for deg som russ. Lag russe klistremerker med logo, eller kanskje ett bilde?

Det blir stadig mer populært å bruke klistremerker, sammen med russekort. Lag et personlig klistremerke som du kan dele ut på skoler, eller som du kan putte på russebussen din.

Klistremerker bokstaver

Sliktmax tilbyr klistremerker bokstaver med mange forskjellige design, til exempel vinyltekster. Klistremerke bokstaver har uendelige bruksområder, for eksempel på arrangementer, bursdager, eller for å skrive en beskjed på et vindu til bedriften din. Mulighetene er uendelige.

Klistremerker til merking

Ved merking av esker, oppbevaringsskap og lignende, er klistremerker en enkel og praktisk løsning for å skape oversikt.

Reklameklistremerker

Restauranter, butikker eller kaféer som vil markedsføre seg på inngangsdører eller i utstillingsvinduer, er det praktisk å bruke klistremerker.

Påføring av klistremerker

Klistremerker bør monteres på tørre og plane eller lett bøyde flater. Legg merke til at overflaten som klistremerket skal festes på, må være tørr, smuss- og fettfri, så begynn alltid med å rengjøre overflaten og fjerne eventuelt fett. Det kan til og med være bra å vaske overflaten med avfetningsmiddel før klistremerket skal festes.

Ved lave temperaturer utendørs (under +10–15 grader) anbefaler vi at du varmer opp flaten som klistremerket skal festes på. Du kan for eksempel bruke en varmepistol eller hårføner. Det gjør at klistremerket sitter bedre og det er mindre fare for at det går i stykker.

Vanlige spørsmål

Er egendesignete klistremerker værbestandige?

Ja! Våre klistremerker er svært slitesterke og perfekte til bruk både inne og ute. De er av vinyl og lages med digital printing. De er UV-bestandige, værbestandige, tåler sollys, regn osv. Levetiden ved utendørs bruk er 7 – 10 år.

Hvordan fester jeg klistremerkene på bilen?

Sett egne klistremerker på bilen og gi den særpreg! Klistremerkene våre kan festes på biler, varebiler, sykler, båter, lastebiler, busser, motorsykler og andre kjøretøyer. Før du fester det egendesignete klistremerket på kjøretøyet, bør du rengjøre underlaget og fjerne fett og smuss.

Velg stedet der du vil feste klistremerket. Har du designet et klistremerke til støtfangeren, vindusklistremerke eller firmalogo til bildøren? Når du har valgt plassering, tar du av baksidebeskyttelsen fra klistremerket og fester det. Bruk skrapen som leveres med alle bestillinger.

Kan jeg bestille laserskårne klistremerker?

Ja! Vi tilbyr konturskårne klistremerker i tre ulike størrelser. Du kan velge ønsket størrelse på designsiden. Størrelsen er angitt ut fra hvor mye plass du ønsker rundt designen. Våre laserskårne klistremerker i vinyl passer perfekt til bilen hvis du ønsker en egen form eller design. Det kan for eksempel være firmalogo, firmanavn eller annen design.

Tilbyr dere kvantumsrabatt for klistremerker og selvklebende etiketter?

Ja. Vi tilbyr rabatt som trekkes automatisk på designsiden når du bestiller et stort antall artikler. Legg merke til at du ikke trenger å bestille et stort antall av samme artikkel for å få rabatt. Rabatten trekkes automatisk fra ordrebeløpet og vises på designsiden (med eller uten mva.).

Selger dere egendesignete vindusklistremerker til lokaler og butikker?

Ja. Du kan plassere vindusklistremerker på vinduer. Hvis du leter etter selvklebende bokstaver til innsiden av vinduer, anbefaler vi vinyltekstene våre. Bruk designsiden til å designe egen vindustekst.

På designsiden kan du velge å snu teksten bak fram eller lage tekstelementene speilvendt slik at alle bokstavene skrives bakover – en god løsning hvis du skal plassere teksten på innsiden av butikkvinduet, men vil at kundene skal kunne lese teksten fra utsiden.

Hva koster egendesignete klistremerker?

Vi tilbyr egne klistremerker i ulike størrelser og design. Du kan bestille i alle mulige former, størrelser, farger og antall på designsiden. Disse variablene påvirker også prisen på egendesignete klistremerker.

Kvantumsrabatten beregnes med utgangspunkt i hvor mange klistremerker du kjøper. Jo flere klistremerker du kjøper, jo mer sparer du. Prisen vises på designsiden sammen med rabatten (inkl mva og uten mva.).

Tilgjengelige festemetoder

Selvklebende
Selvklebende gulv

Hva synes kundene våre?