Informasjon om Covid-19: Vi produserer og leverer som vanlig.

Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Klistremerker

Klistremerker, som også kalles stickers, dekaler eller etiketter, er perfekte som dekorasjon på kjøretøy og vinduer, og til ulike typer av merking. Bruksområdene er mange. Den selvklebende baksiden gjør at klistremerkene kan brukes både inne og ute. Merk produkter og beholdere, eller fest på kjøretøy eller maskiner.

Klistremerkene våre består av PVC-film eller printvinyl og tilbys i størrelser fra 30 x 30 mm opptil 1200 x 1000 mm. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske. Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet.

 Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Du velger selv hvor stor konturskjæringen skal være. Størrelsen beregnes ut fra hvor stor flate du ønsker rundt objektet (teksten eller bildet).

Klistremerker har alltid en bakgrunn. Hvis du ønsker at bakgrunnen ikke skal være synlig, kun tekst og bilde, bør du velge vinyltekst i stedet.

Les mer
Begynn å designe et skilt

Eksempel på Klistremerke

Created with Fabric.js 1.7.9 HEST TRAILER

Klistremerke

400 x 70 mm

106 kr

Created with Fabric.js 3.6.0

Klistremerke

210 x 297 mm

171 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 Sykkelparkering forbudt

Klistremerke

148 x 210 mm

118 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 VOKT DEM FOR HUNDEN

Klistremerke

200 x 295 mm

159 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 Butikken er video-overvåket

Klistremerke

150 x 150 mm

101 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 I FARE! REDDE OSS

Klistremerke

150 x 100 mm

89 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 PLAST

Klistremerke

200 x 200 mm

133 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 PARIS TOKYO LONDON BERLIN NEW YORK

Klistremerke

300 x 400 mm

244 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Klistremerke

42 x 30 mm

59 kr

Bruksområder

Dekaler er et bra valg når du vil skilte med klistremerker i flere farger eller ønsker en spesiell farge på tekst eller bilde. Eksempler på bruksområder:

  • Firmaer som vil ha fargeskilt på biler eller vindusruter, kan bruke klistremerker med for eksempel firmaets logo i nøyaktige farger. For ensfargede tekster og enklere bilder i en standardfarge, er vinyltekst å foretrekke fordi teksten da konturskjæres uten bakgrunn.
  • Ved merking av esker, oppbevaringsskap og lignende, er klistremerker en enkel og praktisk løsning for å skape oversikt.
  • Restauranter, butikker eller kaféer som vil markedsføre seg på inngangsdører eller i utstillingsvinduer, er det praktisk å bruke klistremerker.

Påføring av klistremerker

For informasjon om hvordan klistremerket monteres, se denne videoen. Skrapen som brukes i videoen, sendes med hver bestilling.

Legg merke til at overflaten som klistremerket skal festes på, må være tørr og fri for smuss og fett, så begynn alltid med å rengjøre overflaten og fjerne eventuelt fett.

Hva synes kundene våre?