Informasjon om COVID-19: Vi produserer og leverer som vanlig.

Les mer.

Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Klistremerker

Lag ditt eget skilt med valgfri tekst og utforming

Fornøyd kunde-garanti
Lave priser
Rask levering
Enkelt å bestille
Vi klimakompenserer!

Klistremerker, som også kalles stickers, dekaler eller etiketter, er perfekte som dekorasjon på kjøretøy og vinduer, og til ulike typer av merking. Bruksområdene er mange. Den selvklebende baksiden gjør at klistremerkene kan brukes både inne og ute. Merk produkter og beholdere, eller fest på kjøretøy eller maskiner.

NYTT I SORTIMENTET: Selvklebende gulvklistremerker beregnet til gulvmontering. Slitesterkt og holdbart vinylmateriale, med beskyttende laminat. Les mer her.

Populære eksempler på klistremerker

Created with Fabric.js 3.6.3

Klistremerke

300 x 300 mm

338 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Klistremerke

350 x 350 mm

398 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 HEST TRAILER

Klistremerke

400 x 70 mm

106 kr

Created with Fabric.js 3.6.0

Klistremerke

210 x 297 mm

171 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 Sykkelparkering forbudt

Klistremerke

148 x 210 mm

118 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 VOKT DEM FOR HUNDEN

Klistremerke

200 x 295 mm

159 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 Butikken er video-overvåket

Klistremerke

150 x 150 mm

101 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 I FARE! REDDE OSS

Klistremerke

150 x 100 mm

89 kr

Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om klistremerker

Klistremerkene våre består av PVC-film eller printvinyl og tilbys i størrelser fra 15 x 15 mm opptil 1200 x 1000 mm. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske. Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet.

Bruksområder

Dekaler er et bra valg når du vil skilte med klistremerker i flere farger eller ønsker en spesiell farge på tekst eller bilde. Eksempler på bruksområder:

Gulvklistremerker

Slitesterke klistremerker i matt vinyl, til montering på gulv innendørs, for eksempel i butikker, kjøpesenter, flyplasser og t-bane. De selvklebende gulvklistremerkene er slitesterke, robuste og lamineres med et gulvlaminat som gir god beskyttelse, samt er sklibeskyttet. Sklisikkerhetsklasse R10 i henhold til DIN 51130. Les mer her.

Bilklistremerker

Firmaer som vil ha fargeskilt på biler eller vindusruter, kan bruke klistremerker med for eksempel firmaets logo i nøyaktige farger. For ensfargede tekster og enklere bilder i en standardfarge, er vinyltekst å foretrekke fordi teksten da konturskjæres uten bakgrunn.

Klistremerker til merking

Ved merking av esker, oppbevaringsskap og lignende, er klistremerker en enkel og praktisk løsning for å skape oversikt.

Reklameklistremerker

Restauranter, butikker eller kaféer som vil markedsføre seg på inngangsdører eller i utstillingsvinduer, er det praktisk å bruke klistremerker.

Påføring av klistremerker

For informasjon om hvordan klistremerket monteres, se denne videoen. Skrapen som brukes i videoen, sendes med hver bestilling.

Legg merke til at overflaten som klistremerket skal festes på, må være tørr og fri for smuss og fett, så begynn alltid med å rengjøre overflaten og fjerne eventuelt fett.

Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Du velger selv hvor stor konturskjæringen skal være. Størrelsen beregnes ut fra hvor stor flate du ønsker rundt objektet (teksten eller bildet).

Klistremerker har alltid en bakgrunn. Hvis du ønsker at bakgrunnen ikke skal være synlig, kun tekst og bilde, bør du velge vinyltekst i stedet.

Tilgjengelige festemetoder

Selvklebende
Selvklebende gulv

Hva synes kundene våre?