Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Klistremerker

Klistremerker, som også kalles stickers, dekaler eller etiketter, er perfekte som dekorasjon på kjøretøy og vinduer, og til ulike typer av merking. Bruksområdene er mange. Den selvklebende baksiden gjør at klistremerkene kan brukes både inne og ute. Merk produkter og beholdere, eller fest på kjøretøy eller maskiner.

Lag dine egne klistremerker i Skiltomaten. De minste klistremerkene vi tilbyr er 30 x 30 mm, og de største er 1 200 x 700 mm. Klistremerkene trykkes i farger. Du kan få tekst og enklere bilder i nøyaktig den fargen du ønsker, ved å velge ønsket farge fra fargepaletten i Skiltomaten.

Klistremerkene våre kan bestilles konturskåret. I Skiltomaten velger du hvilken størrelse på konturskjæringen du vil ha. Størrelsen beregnes ut fra hvor stor flate du ønsker rundt objektet (teksten eller bildet).

Klistremerker har alltid en bakgrunn. Hvis du ønsker at bakgrunnen ikke skal være synlig, kun tekst og bilde, bør du velge vinyltekst i stedet.

Bruksområder

Dekaler er et bra valg når du vil skilte med klistremerker i flere farger eller ønsker en spesiell farge på tekst eller bilde. Eksempler på bruksområder:

  • Firmaer som vil ha fargeskilt på biler eller vindusruter, kan bruke klistremerker med for eksempel firmaets logo i nøyaktige farger. For ensfargede tekster og enklere bilder i en standardfarge, er vinyltekst å foretrekke fordi teksten da konturskjæres uten bakgrunn.
  • Ved merking av esker, oppbevaringsskap og lignende, er klistremerker en enkel og praktisk løsning for å skape oversikt.
  • Restauranter, butikker eller kaféer som vil markedsføre seg på inngangsdører eller i utstillingsvinduer, er det praktisk å bruke klistremerker.

Påføring av klistremerker

For informasjon om hvordan klistremerket monteres, se denne videoen. Skrapen som brukes i videoen, sendes med hver bestilling.

Legg merke til at overflaten som klistremerket skal festes på, må være tørr og fri for smuss og fett, så begynn alltid med å rengjøre overflaten og fjerne eventuelt fett.

Created with Fabric.js 1.7.9 HEST TRAILER

Klistremerke

400x70 mm

102 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 VOKT DEM FOR HUNDEN

Klistremerke

200x295 mm

154 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 Røykning og bruk av åpen ild forbudt

Klistremerke

210x297 mm

168 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 Butikken er video-overvåket

Klistremerke

150x150 mm

99 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 I FARE! REDDE OSS

Klistremerke

150x100 mm

86 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 PLAST

Klistremerke

200x200 mm

130 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.9 Sykkelparkering forbudt

Klistremerke

148x210 mm

114 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.22 PARIS TOKYO LONDON BERLIN NEW YORK

Klistremerke

300x400 mm

238 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 2.7.0

Klistremerke

42x30 mm

58 kr inkl. mva.

Hva synes kundene våre?