Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Elektro- og VVS-skilt brukes til å merke og identifisere ulike typer utstyr og installasjoner i elektro- og VVS-systemer. Dette kan være alt fra elektriske paneler og fordelingsskap til rørledninger og ventilasjonssystemer. Skiltene er viktige for å sikre riktig bruk og vedlikehold av utstyret, samt for å øke sikkerheten for de som arbeider med eller rundt installasjonene.

Produktbeskrivelse for elektro- og VVS-skilt

Våre merkeskilt for elektro- og VVS-systemer fungerer best i materialer som messing, rustfritt stål eller gravert plast. Disse er holdbare med tydelig trykk og enkle å feste. Nedenfor finner du mer informasjon om materialene som passer til elektro- og VVS-skilt.

Vanlige festemetoder for disse materialene er skrue, tape, kabelmerking, S-krok eller oppheng. Noen festemetoder fungerer ikke på visse materialer. Du kan velge og se hvilke festemetoder som er tilgjengelige i vårt designverktøy når du oppretter ditt elektro- og VVS-skilt.

Med andre ord kan du velge akkurat de skiltene du trenger for at arbeidet ditt skal bli så enkelt og bra som mulig. For én ting er sikkert, organisering og strukturering er alfa og omega når det gjelder elektro- og VVS-arbeid.

Ta kontakt med oss

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med det meste - enten det gjelder å svare på spørsmål, gi tips, hjelpe deg med design eller bestilling.

Du kan nå oss på e-post info@skiltmax.no eller telefon +46 31-44 81 78.

Hva synes kundene våre?