Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om innredningsskilt

Innredningsskilt skal først og fremst skape en hjemmekoselig stemning og være en detalj sammen med mange andre ting i hjemmet. Samtidig fanger slike skilt ofte gjestenes oppmerksomhet fordi de formidler et budskap med tekst.

Teksten formidler også noe om hjemmet og hva de som bor der vil formidle. Med andre ord er det viktig å tenke på både design og tekst for at innredningsskiltene skal få den tenkte virkningen.

Det er blitt stadig mer populært å bruke innredningsskilt for å gjøre hjemmet pent og koselig. Skiltene er enkle, billige og lette å sette opp og skifte ut. Enkelte skilt brukes bare for å skape en stemning i hjemmet, mens andre skilt også har en praktisk funksjon.

Noen klassiske innredningsskilt

Sitatskilt

Sitatskilt kan formidle både morsomme og kloke budskap Skiltene har til felles at det står et kjent sitat på dem. Hvorfor ikke forevige ditt barns sitat på et eget personlig sitatskilt?

Soveromsskilt

De vanligste soveromsskiltene formidler ro og harmoni. En klassisk variant er skiltet som oppfordrer til stillhet slik at de minste i familien kan fortsette å sove. 

Humorskilt

I denne kategorien finnes mange ulike sitat, ordtak og oppfordringer. Det er bare fantasien som setter grenser. Selv om skiltteksten i seg kan være morsom, er det spesielt omgivelsene der skiltet settes opp som avgjør hvordan det blir oppfattet.

Baderomsskilt

Et baderomsskilt kan være et lite enkelt skilt med teksten WC. Men bare ved å bruke litt mer tid og fantasi når du lager skiltet, blir det en innredningsdetalj som passer til innredningen i resten av hjemmet. Husk å bruke lignende stil på skiltene i badet, for eksempel skiltene som angir hvilket håndkle som tilhører hvem. 

Hva synes kundene våre?