Gå till hovedinnhold

Om Skiltmax

Skiltmax – skiltprodusenten som gjør det enkelt

2008. Året da Skiltmax ser dagens lys for første gang. Vi begynte å selge skilt til firmaer og privatpersoner fra en kjeller på Fotö i Göteborgs skjærgård. Der formet vi det som i dag er en nytenkende, ansvarlig og erfaren skiltprodusent med kontor og produksjon i Landvetter, øst for Göteborg. 

I løpet av de 15 årene som har gått har vi som skiltprodusent solgt nærmere 8 millioner skilt til mer enn 120 land. Med den erfaringen i bagasjen kan du som kunde føle deg trygg på at vi vet hva vi gjør. Vi gjør det enkelt for deg som kunde å skape og bestille skilt akkurat som du vil ha dem.

I dag er Skiltmax en av de største skiltleverandørene, og kan håndtere alt fra ett enkelt skilt til tusenvis av skilt i samme ordre. La oss hjelpe deg med å gjøre ønskene dine til virkelighet.Fra standardskilt til spesialbestillinger

I utvalget vårt finner du alltid standardskilt som kan være utgangspunkt når du skaper ditt skilt. Vi produserer også spesialordre som ligger utenfor vårt standardutvalg. Det betyr at vi for eksempel kan kjøpe inn et spesielt materiale etter ditt ønske, og produsere skiltet nøyaktig etter dine behov. Kontakt oss gjerne dersom du ikke finner det materialet, størrelsen eller utformingen du leter etter på nettsiden vår.

Vi er utradisjonelle …

… og det er vi stolte av. Gjennom vårt designverktøy Skiltomaten kan du enkelt skape skiltet ditt fra bunnen. Dette enkle verktøyet – hvor du kan velge mellom materiale, form, tekst, farge, motiv og festemetode – gjør at ingen skilt blir like. Du som kunde bestemmer over ditt produkt.

Det er viktig for oss. Vi er utradisjonelle, og revolusjonerer en bransje som tidligere ikke har hengt helt med i digitaliseringen som har skjedd de siste 20 årene. Vi vil at det skal være enkelt å bestille skilt – både egendesignede og spesialbestilte.

Vi gjør skilting enkelt

Vi borer, laminerer, bøyer, freser og benytter laser, gravering og laserprint. Med andre ord praktisk og enkelt for deg som kunde å finne nøyaktig det du vil ha. Hvordan ser da standardutvalget vårt ut? Nedenfor ser du det vi kan tilby deg ut fra vårt standardutvalg:

AluminiumskiltRustfrie skiltGraverte skiltAkrylskiltVinyltekster KlistremerkerMagnetskiltMessingskiltTreskiltRollup-erBannereKonturskårne skiltEco Board


Vi sikrer ditt behov for høy kvalitet

På Skiltmax er vi nærmere 80 ansatte. Vi jobber tett sammen for å sikre at du får produkter av høyeste kvalitet med perfekt produksjonsflyt.

  • Som bedrift får du en personlig kontakt i kundeservice som hjelper deg med din bestilling. Ellers designer du et i Skiltomaten, og bestiller.

  • Våre skiltdesignere sikrer at skiltene blir som du har tenkt, og sender designen til våre skiltprodusenter.

  • Våre skiltprodusenter skaper ditt unike skilt.

  • Til slutt tar våre pakkeansvarlige hånd om din bestilling, sorterer og pakker den slik at skiltet leveres til avtalt tid med riktig tilbehør.

Skiltproduksjonen vår er av høyeste kvalitet, og skiltene gjennomgår grundig kontroll før de sendes til våre kunder. Vi har også fornøyd kunde-garanti som gjelder hele utvalget vårt.Vi revolusjonerer skiltbransjen med bærekraft i fokus

Vi vil ikke bare levere deg de beste skiltene. Vi vil også være en skiltprodusent hvor våre medarbeidere føler seg trygge og trives. Bedriftskulturen vår er utrolig viktig for oss, og vi er stolte over at vi i 2023 havnet på femteplass på listen over Sveriges beste arbeidsplass for middelstore bedrifter.

Med et sunt arbeidsmiljø kan vi også skape produkter av høy kvalitet og fokus på å alltid være i forkant, nytenkende og alltid for ditt beste som kunde.

Vi vil selvfølgelig også at verden skal bli et så godt sted som mulig – på alle måter. Vi prøver å tenke bærekraftig, og det gjør vi ut fra flere aspekter. Vi forteller om hvordan vi streber etter en bedre verden på vår CSR-side.Dette er vårt oppdrag

Vi er en nytenkende skiltprodusent som har digitalisert bransjen siden 2008. Målet vårt er å tilby deg som kunde et så bredt utvalg som mulig, uten å gi avkall på enkelhet, pris og rask levering.

Les mer om vår visjon og våre verdier som bedrift.Høres Skiltmax ut som en skiltprodusent for deg?

Er vi den du leter etter? Du er alltid velkommen til å kontakte oss uansett hva det dreier seg om (helst om skilt, for det er det vi kan best).

Avtal et møte med oss for å diskutere dine behov. Vi kan hjelpe deg fra begynnelsen og starte en bedriftskonto. Dermed kan du enkelt komme tilbake og bestille skilt som er tilpasset nøyaktig etter din bedrift.

 

Hva synes kundene våre?