Om Skiltmax

Dette er Skiltmax

Skiltmax er en nytenkende skiltprodusent som digitaliserer bransjen med det målet for øyet å tilby kunden et så bredt produktutvalg som mulig, uten å gi avkall på enkelhet, pris og raske leveranser. Ved hjelp av det nettbaserte designverktøyet Skiltomaten kan kundene enkelt skreddersy skiltene sine på nett og få bestillingen levert rett hjem eller til bedriften. 

Virksomheten med kontor og produksjon, ligger i Landvetter, øst for Göteborg. I dag har vi mer enn 50 ansatte som sørger for at bestillingene håndteres så effektivt som mulig og hjelper til med alle typer spørsmål fra kundene. Skiltproduksjonen er av absolutt høyeste kvalitet og skiltene kontrolleres nøye før de sendes til kundene. Produktutvalget utvides hele tiden, og i dag kan vi tilby produkter både med gravyr og print.

Alle kan bestille hos oss, både bedrifter og privatpersoner. Siden starten i 2008, har vi levert mer enn tre millioner skilt til mer enn 100 land verden over. Drivkraften får vi av å utvikle enkle løsninger som oppfyller kundenes behov, samtidig som vi ønsker å ta ansvar og jobber aktivt med spørsmål som klima, samfunnsansvar og bærekraftighet. 

Visjonen vår

Vår visjon er å være det enkleste og mest ansvarsbevisste alternativet for bestilling av skilt på nett.

Verdiene våre

De tre nøkkelordene våre er en naturlig del av bedriftskulturen og veileder oss i alt vi gjør. 

Enkelt

Vi tror på enkelhet i alle former. Det skal være enkelt å bli kunde hos oss, bestille og kommunisere med oss. Vi strever etter hele tiden å utvikle enkle og brukervennlige løsninger som oppfyller kundenes behov, samtidig som vi vil gjøre det daglige arbeidet smidig og effektivt ved hjelp av enkle og ukompliserte arbeidsprosesser.

Ansvarsbevisst

Vi vil handle ansvarsbevisst i alt vi gjør. For oss er det en selvfølge å ta ansvar for hvordan virksomheten vår påvirker omgivelsene rundt oss, derfor jobber vi med klima, samfunnsansvar og bærekraft (CSR), og engasjerer oss med kampanjer og i ulike samarbeid. Vi ønsker å være et ansvarsbevisst, trygt og bærekraftig alternativ. Les mer om vårt CSR-arbeid her.

Omtenksomhet

Vi bryr oss om og respekterer hverandre, kundene og miljøet rundt oss. Kundene skal føle at de er trygge og tilfredse når de handler av oss, og de skal alltid få den hjelpen de trenger.

Hva synes kundene våre?