Gå till hovedinnhold

Visjon og verdier

Vi er Skiltmax

Vi drives av å skape enkle løsninger som tilfredsstiller dine behov. Vi digitaliserer skiltbransjen, og vil kunne tilby deg et så bredt utvalg som mulig til gode priser og med rask levering. For å hele tiden ligge i forkant og være nytenkende må vi være nysgjerrige, ansvarlige og imøtekommende. Vårt verktøy Skiltomaten gjør at du kan bestille skilt akkurat som du ønsker – det er vårt fremste bidrag til å revolusjonere denne bransjen. 

Ta steget inn i vår skiltverden, utforsk nye kombinasjoner av materialer, motiver og festemetoder – men les gjerne om vår visjon og våre verdier først. Det er de som styrer det vi gjør her i Skiltmaxhuset i Landvetter, øst for Göteborg.

Visjonen vår

Vår visjon er å være det enkleste og mest ansvarsbevisste alternativet for bestilling av skilt på nett.

Verdiene våre

De tre nøkkelordene våre er en naturlig del av bedriftskulturen og veileder oss i alt vi gjør. 

Enkelt

Vi tror på enkelhet i alle former. Det skal være enkelt å bli kunde hos oss, bestille og kommunisere med oss. Vi strever etter hele tiden å utvikle enkle og brukervennlige løsninger som oppfyller kundenes behov, samtidig som vi vil gjøre det daglige arbeidet smidig og effektivt ved hjelp av enkle og ukompliserte arbeidsprosesser.

Ansvarsbevisst

Vi vil handle ansvarsbevisst i alt vi gjør. For oss er det en selvfølge å ta ansvar for hvordan virksomheten vår påvirker omgivelsene rundt oss, derfor jobber vi med klima, samfunnsansvar og bærekraft (CSR), og engasjerer oss med kampanjer og i ulike samarbeid. Vi ønsker å være et ansvarsbevisst, trygt og bærekraftig alternativ. Les mer om vårt CSR-arbeid her.

Omtenksomhet

Vi bryr oss om og respekterer hverandre, kundene og miljøet rundt oss. Kundene skal føle at de er trygge og tilfredse når de handler av oss, og de skal alltid få den hjelpen de trenger.

Hva synes kundene våre?