Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om informasjonsskilt

Har du behov for å merke noe, formidle en bestemt type informasjon eller skilte veien til ulike avdelinger i bedriften?

I slike tilfeller egner seg informasjonsskilt svært godt.

 Informasjonsskilt brukes nemlig, som navnet antyder, til å formidle informasjon – uansett hva som skal formidles, når eller hvordan. Det er viktig at skiltet er tydelig, både når det gjelder tekst og utforming.

Det finnes mange ulike informasjonsskilt som brukes i svært mange forskjellige sammenhenger. Det kan dreie seg om alt fra å markere søppelhåndtering til å informere kunder om butikkens åpningstider eller informasjon om et arrangement.

Informasjonsskilt – eksempler

Hva?

Mange informasjonsskilt markerer hva som skal stå på et bestemt sted, eller hva containere eller andre beholdere inneholder. Skiltene sørger for orden og gjør livet enklere for både personal og kunder. 

Hvor?

Informasjonen på disse skiltene markerer hvor noe er. Det kan være hovedinngangen, toalettet eller en avdeling i firmaet. Her fungerer informasjonen på skiltet som en veiledning. 

Når?

Et skilt som formidler åpningstider eller tidspunktet for når en konsert eller et møte begynner, gir viktig informasjon til besøkende. 

Informere om informasjon

Et av de absolutt mest klassiske informasjonsskiltene, er skilt som angir hvor man kan få mer informasjon. Slike skilt er vanlige blant annet som trafikkskilt; da er de firkantet og viser en svart << i >> på hvit bakgrunn. Av og til står i-en i en blå, ganske tykk ramme. Ved store arrangementer eller på steder der det er satt opp informasjonstavler, blir det satt opp slike informasjonsskilt for å markere hvor disse tavlene finnes.

Hva synes kundene våre?