Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Refleksskilt

Lag din egen refleksskilt, med valgfri tekst og design, eller velg blant de ferdige eksemplene våre.

Enkelt å bestille
Rask levering
Lave priser
Fornøyd kunde-garanti
100 % klimakompensert

Populære eksempler på refleksskilt

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilt

500 x 100 mm, Aluminium

633.00 kr inkl. mva.

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilt

500 x 100 mm, Aluminium

633.00 kr inkl. mva.

Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om refleksskilt

Mange skilt skal være synlige og kunne leses både i dagslys og når det er mørkt. Refleksskilt sikrer optimal synlighet i utendørsmiljøer når det er mørkt.

Et refleksskilt brukes ofte til å varsle, informere og sikre arbeidsmiljøer. Vanlige eksempler på reflekterende skilt er nødskilt, forbudtskilt, brannskilt, varselskilt og påbudsskilt. 

I Skiltomaten kan du designe aluminiumskilt med refleks i valgfri farge og form, helt etter eget ønske. Utform et reflekterende «Barn leker»-skilt for å oppfordre trafikanter om å senke hastigheten, eller lag husnummerskilt som er godt synlige i mørket. Skiltomaten gir deg mange valgmuligheter!

Refleksskilt i aluminium

Vi tilbyr aluminiumskilt med refleks, som kan bestilles i størrelser opptil 2000 x 1200 mm. Refleksen er klassifisert i henhold til RA1 og har en tykkelse på 140 mikron. Skiltene har en plan overflate og en tykkelse på 1,5 mm. De lamineres til slutt med et reflekslaminat som inneholder UV-blokkerende filter, som beskytter mot slitasje og fargebleking.

I Skiltomaten kan du designe alt fra reflekterende «Barn leker»-skilt og parkeringsskilt til stilige husnummerskilt som er godt synlige i mørket. Monter skiltet med en av våre festemetoder: stolpefeste, teip eller skruer.

Hva synes kundene våre?