Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om hageskilt

Hageskilt gjør ikke bare bedene litt ryddigere, de kan også fungere som dekorative detaljer. I tillegg til blomster og planter, kan steiner, hagefigurer og skilt gjøre hagen til den oasen som det er for mange. For å skape følelsen du vil oppnå, kan du utforme egne personlige hageskilt. Tekst, form og design velger du selv.

Det de fleste forbinder med hageskilt, er små koselige skilt som stikker opp av jorden og forteller hvilke planter eller blomster som står på de ulike stedene. Kategorien hageskilt inneholder selvsagt også andre typer skilt som kan finnes i hagen.

Ulike hageskilt

Hva dyrkes?

Skilt med navnet på det som dyrkes er den vanligste typen hageskilt. Slike skilt kan gi informasjon om hva som kommer til å vokse opp av jorden, men også tydelig vise navnet på de ulike blomstene og plantene når de viser seg i all sin prakt.

Velkommen

Velkommenskilt er ikke bare til for å ønske gjester velkommen til hjemmet. De kan like gjerne brukes for å ønske velkommen til en deilig og avslappende stund i hagen.

Til hundeeiere

I større og offentlige hager, eller i kolonihager, er det vanlig med skilt som oppfordrer hundeeiere til å ta med seg det som hunden etterlater seg. Disse skiltene kan utformes slik at de både er pene og stemmer overens med hagens stil.

Visdomsord

Det er ganske vanlig å ha skilt i hagen med rogivende tekster til ettertanke. Et par eksempler er <<Denne hagen skal bli PERFEKT ... med tiden>>, eller <<Stressfritt område>>, som tydelig angir at hagen er til for at man skal nyte den.

Hva synes kundene våre?