Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om gårdsskilt

Gårdsskilt kan for eksempel være utformet for å lokke til seg kunder, gi informasjon om oppbevaringslokaler eller ønske gjester velkommen til gården.

Nå som interessen for handel fra lokale produsenter øker, er det viktig å ha et tydelig navneskilt på gården og et skilt som formidler hva besøkende kan kjøpe. 

Gårdsskiltets funksjoner er mange, og derfor kan det også utformes på mange forskjellige måter. Lag personlige gårdsskilt og gi gjestene informasjonen du ønsker å formidle.

Bare fantasien setter grenser for hvordan gårdsskiltet skal være utformet og hvilket budskap det skal formidle. Det viktigste er likevel at skiltet designes ut fra hvor det skal sitte og hvilken informasjon det skal formidle. Lag et eget personlig gårdsskilt – her får du noen tips på veien.

Lage personlige gårdsskilt

Salg på gården 

Kjøp av lokalproduserte og økologiske varer rett fra gården har blitt stadig mer populært. Det er sunnere, mer personlig og ikke minst mer miljøvennlig. Lag et gårdsskilt som for eksempel viser teksten <<Ferske egg>> eller <<Økologisk kjøtt>> for å lokke forbipasserende til å stoppe. 

Gårdens navn 

Et skilt som ønsker besøkende velkommen, er alltid positivt. Husk å ta med gårdsnavnet på skiltet også, ikke bare teksten <<Velkommen>>. Slik for eksempel: <<Velkommen til familien Hansens bondegård>>. Med en personlig utforming kan du formidle atmosfæren på akkurat din gård. 

Hva gården tilbyr

I dag tilbyr større gårder ofte tjenester på forskjellige områder. Det er ikke bare ridning eller hesteavl som står i fokus. Ofte tilbyr gårder alt fra overnattingsmuligheter og besøk hos dyrene, til økologiske produkter og naturopplevelser. Gårdsskilt kan i slike tilfeller informere besøkende om tilbudet og dermed gjøre det mer interessant. 

Få orden

Dukkehus, snekkerbod, vedskjul og bod – det finnes mange forskjellige steder på gården som kan merkes med skilt. Bruk gjerne den samme stilen på disse skiltene som på skiltet med gårdsnavnet, slik at inntrykket blir mer enhetlig. 

Hva synes kundene våre?