Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Graverte skilt

Lag din egen gravert skilt, med valgfri tekst og design, eller velg blant de ferdige eksemplene våre.
Enkelt å bestille
Rask levering
Lave priser
Fornøyd kunde-garanti
Vi klimakompenserer!

Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om graverte skilt

Design og bestill pene graveringsskilt i plast. Graverte skilt passer fint i de fleste miljøene og kan pynte opp både hjem, kontor og butikk.

Materialet består av plast i flere lag, som graveres med lasergravering. Takket være den lange holdbarheten og høye kvaliteten, brukes graveringsskilt på flere områder, blant annet som skilt til oppmerking i strømnettet, dørskilt, postkasseskilt, fasadeskilt, parkeringsskilt og mye mer. Hvis du leter etter et værbestandig og stabilt skilt til bruk utendørs, er graverte skilt i plast et perfekt valg.

Graverte skilt i plast

Hva med et Velkommen hjem-skilt til ytterdøra, et WC-skilt til badedøra, et boksskilt til hesteboksen eller et navneskilt med navn og tittel vakkert gravert inn? Firmaer bestiller ofte serier med enkle nummer til merking i lokalene. Til dette anbefaler vi graveringsskilt i plast, som er både sterke, værstabile og prisgunstige. Hos oss finner du blant annet svart-hvite, rød-hvite og blå-hvite skilt – pluss mange andre fargekombinasjoner. De passer perfekt til bruk utendørs, og har lang levetid.

Tekst og motiv graveres inn, slik at det underste laget vises etter graveringen. Materialstyrken på 1,6 mm gjør skiltene stabile og også litt bøyelige. Hvis du ønsker et materiale med enda bedre stabilitet, bør du i stedet velge et aluminiumskilt.

Med hjelp av de ulike skrifttypene, tekststørrelsene og skiltformene vi tilbyr, kan du skreddersy skilt akkurat som du vil. Hvis du trenger hjelp, kan du alltid kontakte kundeservice.

Hva synes kundene våre?