Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om hytteskilt

Hytteskilt brukes en del på campingområder og i hyttebyer. Hyttene får navn som for eksempel Solgløtt, Vidsyn, Turbo eller Fjellro. Ofte sikter navnet på hytta til størrelsen eller hvor den ligger, selv om det finnes mange andre alternativer.

Vanligvis er hytteskiltet montert på utsiden av hytta for å vise besøkende at de har kommet til riktig hytte. Noen ganger finnes det også et litt mindre skilt i hytta, som ønsker gjester velkommen inn i varmen.  Hytteskilt kan ha flere ulike funksjoner, men vanligvis skal de angi navnet på hytter som leies ut til turister og andre som ønsker hyggelig overnatting noen netter. Akkurat som alle andre detaljer er det viktig at også skiltet formidler riktig stemning. En detalj som påvirker gjestenes helhetsinntrykk.

Hytteskilt – tenk på helheten

Formidle hyttefølelsen

Selv om det er vanligst med utleiehytter på fjellet og på store campingplasser, finnes det også hyttebyer som tilbyr andre temaer enn flott natur. La hytteskiltet gjengi den riktige stemningen. Tenk på hyttebyens tema og stil og hva hytta skal brukes til.  En jakthytte kan gjerne ha et dyr på skiltet, mens barnas lekehytte på gården har et lite troll. Det er detaljene som skaper helheten.

Materiale

Hytter byr ofte besøkende på flotte naturopplevelser og da er tre det naturlige materialvalget for hytteskiltet som skal henge inne. Hvis skiltet skal henge ute, bør det være av plast eller aluminium slik at det tåler vær og vind godt. 

Størrelse

Hvis hytteskiltet skal monteres på utsiden for å vise besøkende veien til riktig hytte, er det viktig å tenke på størrelsen. Prøv deg gjerne frem og kontroller hvor stort skiltet må være for å passe inn før du bestiller, men også for at det skal være godt synlig fra veien. 

Hva synes kundene våre?