Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om rustfrie skilt

Rustfrie skilt er det beste alternativet til merking i krevende miljøer. Skiltene våre i rustfritt stål er perfekte til alle typer av merking i industrisektoren, installasjoner og anlegg, men passer også til å merke maskindeler og utstyr.

Skiltene består av rustfritt, syrefast stål og tilvirkes med laseretsing. Et skilt i rustfritt stål kan plasseres i nesten alle omgivelser, så du trenger ikke være urolig for slitasje ved montering utendørs. Materialet tåler høye temperaturer, slitasje og kjemikalier.

Bestill rustfrie skilt online

Designe enkelt dine egne skilt i rustfritt stål og valgfri utførelse, i designverktøyet vårt. Våre rustfrie skilt kan bestilles i tre ulike størrelser. Alle leveres med 3,5 mm forberedte hull slik at du enkelt kan montere skiltet på ønsket sted. I Skiltomaten kan du raskt og enkelt bestille rustfrie skilt med valgfri tekst og design, helt etter egne ønsker. Velg tall, bokstaver, sertifisering eller en logo til merkeskiltet.

Hos oss kan du bestille en hel nummerserie med skilt, eller individuelle merkeskilt. Vil du bestille mange skilt i rustfritt stål? Kundeservice hjelper deg gjerne med å bestille eller lage et pristilbud, uansett om du bestiller som privatperson eller bedrift.

 

Tilgjengelige festemetoder

Skrue
Teip
Hengende
Nøkkelring
S-krok

Hva synes kundene våre?