Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om merkeskilt

Vi tilbyr merkeskilt i plast, merkeskilt i rustfritt stål og merkebrikker i messing. Hos oss kan du lage en egen unik markering, både om det gjelder en nummerserie med løpende nummerering eller enkle bokstaver.

Merkeskilt er vanligvis små skilt som hovedsakelig har en praktisk funksjon. Vanligvis brukes forkortelser og faguttrykk for at informasjonen skal være så kort og presis som mulig.

Merkeskilt i plast

Merkeskilt eller merkebrikker i gravert plast er populære når det gjelder markering i ulike former av industri. Det kan dreie seg om markering på alt fra maskiner og ventilasjonssystemer til skjermer og datamaskiner. Det vanligste bruksområdet er kanskje strøm-, bygg- og VVS-installasjoner der det skal markeres hvilken funksjon kabler og rør har. Lasergraverte merkeskilt er også populære for installasjoner innen tele, alarm og data.

Plastlaminatskiltene kan designes etter eget behov. Skiltene kan bestilles i flere ulike utførelser (oval, rektangulær, kvadratisk, pilformet osv.) og i flere ulike farger. De egner seg til bruk inne og ute, de er UV-stabile og tåler ulike værtyper – de har altså lang levetid i ulike miljøer.

Merkeskilt i rustfritt stål

Merkeskiltene i rustfritt stål finnes i 60 x 18 mm, 60 x 30 mm og 80 x 25 mm med 3,5 mm forberedt hull. Merkeskiltene har en tykkelse på 1 mm, de er rustfrie og syrefaste og har børstet/matt overflate. Merkeskilt i rustfritt stål egner seg til installasjoner og anlegg i ekstra krevende miljøer. Velg størrelse og legg til ønsket tekst i Skiltomaten.

Merkebrikker i messing

Merkebrikkene i messing og forniklet messing (sølvfarget) tilbys i størrelsen 60 x 18 mm. Det er et perfekt alternativ hvis du ønsker en mer elegant markering. Sett klassiske merkebrikker i messing på troféer, bilder, montere, plaketter og annet. Skiltene lages med digitaltrykk og leveres med to skruehull, slik at de er enkle å montere. Skiltene kan også bestilles med dobbeltsidig teip.

Tilgjengelige festemetoder

Skrue
Teip
Skrue og teip
Hengende
S-krok
Kabelmerking
Nøkkelring

Hva synes kundene våre?