Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om veiskilt

Hos oss kan du enkelt designe veiskilt til privat vei, egne veivisere eller andre merkeskilt for eksempel i borettslag. Det kan være alt fra parkeringsskilt til informasjon for besøkende.

Legg merke til at vi selger veiskilt til privat bruk. Du som bestiller er ansvarlig for at skiltet stemmer overens med reglene som gjelder på stedet der det skal monteres.

Veivisere og merkeskilt

Hvor skal skiltet plasseres og hva skal det formidle? Skal skiltet monteres ved en privat vei? Skal det monteres ved en butikk? Ser du etter veiskilt til en parkeringsplass, sykkelskilt eller skilt med gatenavn? I Skiltomaten kan du designe personlige veiskilt helt etter egne ønsker og behov.

Fareskilt

Disse trafikkskiltene eller fareskiltene advarer for noe, slik at trafikantene kan være mer oppmerksomme og kjøre saktere. Til disse skiltene hører blant annet «Jakt pågår» og skilt som varsler for at spesielle dyr som pinnsvin, villsvin eller til og med frosker, oppholder seg ved veien. Fareskiltene kan også varsle om rideveier i nærheten, eller kryssende skispor. 

Påbudsskilt

Påbudsskilt angir et krav eller en oppfordring til trafikanter. Det kan for eksempel være krav til verneutstyr, informasjon om hvordan det er tillatt å kjøre eller når det er tillatt å parkere. 

Informasjonsskilt

Med tydelige informasjonsskilt kan steder, loppemarkeder og butikker markeres. 

Du som vil kjøpe veiskilt eller trafikkskilt, bør være oppmerksom på at det ikke er tillatt å sette opp skilt som ligner statlige veiskilt på offentlige veier. Hvis det er fare for at bilister mister konsentrasjonen eller blir vill-ledet, kan skiltene rett og slett være farlige.

Veivisningsskilt

Veivisningsskilt skal vise veien eller informere om service langs veien. Veivisningsskilt skal vise veien til for eksempel et sted, en vei eller en by. Orienteringstavler med piler viser deg hvor du skal svinge, men også avstanden til reisemål og veinummer. De hjelper deg med å finne veien til sykehus, campingplasser og badeplasser, men også f.eks. til severdigheter. 

Opplysningsskilt

Opplysningsskilt om hva som gjelder for et bestemt sted, en vei eller veistrekning. Opplysningsskilt kan ha ulike farger. Veiskiltet eller -merket som angir at motorvei begynner, er for eksempel blått.

Forbudsskilt

Forbudsskilt er veiskilt som angir hva som er forbudt å gjøre. Tegnet midt på skiltet viser hvilket forbud som gjelder, f.eks. avsperret område eller forbud mot ridende. 

Sykkelskilt

Sykkelskilt er en slags lokaliseringsskilt som angir hvor du skal sykle for å komme til et bestemt sted eller mål. De kan angi antall kilometer, retning osv. Sykkelskilt kan ha ulike farger. Et sykkelskilt kan for eksempel ha rød, gul eller grønn bakgrunnsfarge.

Gatenavnskilt

Gatenavnskilt angir gatens navn og kan monteres på forskjellige måter avhengig av hvor det skal plasseres. Hvis du vil ha gatenavnet på fasaden, kan du velge aluminiumskilt med for eksempel skruefeste. Vi tilbyr også aluminiumskilt med stolpefeste. I Skiltomaten kan du velge blant flere ulike skrifttyper for å at veiskiltet skal bli som du ønsker.

Parkeringsskilt

Parkeringsskilt angir hva som gjelder for parkering av kjøretøyer. Fordi skiltene ofte er montert ute, anbefales et værbestandig og stabilt materiale. Mange parkeringsskilt kjennetegnes av en hvit P med blå bunnfarge, mens andre skilt viser både tekst og bilder.

Parkeringsskilt kan bestilles med et reflekslaminat slik at de synes bedre i mørket. Det finnes ulike typer parkeringsskilt: skilt til privat parkering, parkering forbudt-skilt eller parkering for funksjonshemmede. Du velger selv hvilken informasjon som skal stå på skiltet.

Designe veiskilt til privat bruk

Skiltmax tilbyr mange designalternativer for at du skal ha mulighet til å utforme personlige veiskilt til privat bruk.

Veiskilt i aluminium

Til deg som vil sette opp private veiskilt utendørs, anbefaler vi aluminiumskilt. Aluminiumskiltene passer perfekt som veivisere fordi de er værbestandige, miljøvennlige og har lang levetid. Denne skilttypen trykkes digitalt og utstyres med et UV-beskyttende laminat.

Hvis du vil ha et skilt som er synlig i mørket, kan du velge at skiltet skal være reflekterende. Et skilt i aluminium kan bestilles med stolpefeste (hvis du vil at skiltet skal festes på en stolpe) eller skruer, hvis du vil montere skiltet på en annen flate, for eksempel en husvegg.

Prisgunstige skilt i plast

Sortimentet vårt inneholder også gravyrplast av høy kvalitet, som gjerne kan settes opp som veiskilt utendørs. Tekst og eventuelle bilder graveres inn med laser slik at skiltet blir ekstremt holdbart og sterkt. Veiskilt i plast er enkle å feste med skruer på plane flater. De brukes ofte til å merke opp parkeringsplasser eller parkeringsplasser for funksjonshemmede.

Hvis du leter etter veiskilt eller veimerker i andre materialer, størrelser eller med andre festemetoder, er det bare å kontakte Skiltmax kundeservice. De hjelper deg gjerne med alle typer bestillinger.

  • Festemetode- Stolpemontering

     

Hva synes kundene våre?