Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om skilt

Skilt kan ha mange ulike utseender og formål. Er formålet med skiltet at det skal tiltrekke seg oppmerksomhet, vise veien, informere på annen måte eller skal det skape en gjenkjenningseffekt? Vi vil oppfylle alle behov og har derfor utviklet det nettbaserte designverktøyet Skiltomaten, der du ved hjelp av flere tusen designkombinasjoner selv kan bestemme layouten til skiltene dine.

Enkelt å designe personlige skilt på nett.

Skilt med tekst og bilde er populære både hos privatpersoner og firmaer. Firmaer har særlig stort behov for skilt, fordi skilt ofte brukes til å informere, vise veien eller markedsføre virksomheten. Men privatpersoner bestiller også skilt til hjemmet, gården eller hagen – for å organisere eller som en dekorasjon til døren eller huset. Det har vist seg at mange liker muligheten å kunne bestille skilt med egen design, enkelt og raskt.

Vi tilbyr et stort utvalg og i ulike materialer, som er tilpasset til bruk både inne og ute. Ved å velge farge, form, skrifttype, festemetode og mulighet for å laste opp egen grafikk, kan du utforme akkurat det skiltet du trenger til hjemmet eller bedriften.

Skilt til alle behov – Vi hjelper deg!

Hos oss kan du begynne å designe skiltet rett på hjemmesiden, eller få inspirasjon fra skilteksemplene våre. Eksempelskiltene kan også være nyttige hvis du vil designe et liknende skilt. Du trenger bare klikke på det aktuelle skiltet og tilpasse det etter eget ønske.

Har du noe du lurer på om skiltene eller materialene våre, vil du ha hjelp med å gjennomføre en bestilling eller trenger du et pristilbud? Vi hjelper deg gjerne!

Her kan du ta en titt på våre bestselgere.

Hvis du leter etter produkter som du ikke finner blant våre produktsider, har vi også følgende produkter (bestilles via kundeservice):

Hva synes kundene våre?