Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om morsomme skilt

Morsomme skilt kan bidra til en lettere stemning, både på jobb, hjemme eller i foreningen. Selv om budskapet i grunnen er tørt og kjedelig, er det alltid mulig å finne på en artig måte å formidle det på.

La fantasien få fritt spillerom og overrask folk i omgivelsene med underfundige, humoristiske og morsomme skilt. Kule skilt kan formidle nesten alle former for budskap. Hvis du mangler ideer, kan det være lurt se litt på hvilke temaer de vanligste skiltene i denne kategorien har.

Morsomme skilt med ulike temaer

Morsomme veiskilt

Disse skiltene tar ofte utgangspunkt i trafikkskilt, men tilpasses gjerne med et artig eller morsomt budskap. Gjenkjenningsfaktoren gir skiltet humor. 

Morsomme forbudtskilt

Også her kommer mange ideer fra trafikken. Det er vanlig at det klassiske forbudtskiltet med en rød ring og en rød strek gjennom, brukes i kombinasjon med valgfritt bilde eller symbol. Bildene kan variere ganske mye, avhengig av hva som er forbudt. 

Morsomme oppfordringsskilt

I denne kategorien finner du det klassiske skiltet <<Mora di jobber ikke her!>> og mange varianter av det. Denne typen skilt kommer med en oppfordring på en litt humoristisk måte. 

Morsomme dørskilt

Med stavefeil, merkelige synonymer eller antydninger blir skilt mye morsommere enn når de har den klassiske utformingen. Det gjelder alt fra dørskilt hjemme til skiltet som angir konferanselokalene.  

Morsomme navneskilt

Navneskilt på kontordører eller på arbeidsklærne trenger ikke være alvorlige og kjedelige. Ikke vær redd for å ta nye grep, og lag et morsommere navneskilt som piffer opp arbeidsdagen.

Bestill et morsomt skilt og gi folk i omgivelsene en god latter!

Hva synes kundene våre?