Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om barnevognskilt

De siste årene har det blitt veldig populært å utstyre barnevognen med et såkalt barnevognskilt. Skiltet ser ut som et registreringsskilt til biler, men det henges på barnevognen og teksten på skiltet er valgfri.

Det er vanligst at barnets navn står på barnevognskiltet, men det er bare fantasien som setter grenser for hva slags tekst skiltet skal inneholde.

Hvis man setter et barnevognskilt på barnevognen, handler det både om å vise folk rundt hva barnet i vognen heter og at man vil sette et mer personlig preg på barnevognen. I tillegg til at skiltet angir barnets navn, er det også vanlig å ha et lite symbol eller bilde på skiltet.

Personlige barnevognsskilt

Mange velger også å ta med barnets fødselsdato på barnevognskiltet. Noen vil også ha med et bilde av det norske flagget.

Andre velger å fremheve barnets interesser med et bilde av for eksempel en ball eller en tegneseriefigur. Hvorfor ikke sette et stort hjerte på skiltet for å vise hvor høyt barnet er elsket? Det er også mulig å skrive barnets kallenavn på skiltet, for å legge til et ekstra personlig kjennetegn. Men tenk på at kallenavn raskt kan endre seg eller misforstås av folk som leser det.

Lag et personlig skilt til barnevognen ved å velge farge, form, tekst og figurer. La skiltet formidle barnets interesser, fødselsår eller personlighet. 

Hva synes kundene våre?