Informasjon om Covid-19: Vi produserer og leverer som vanlig.

Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Rollup-er

Hvis du er ute etter en praktisk, bærbar reklameflate eller et displaystativ, kan vi anbefale våre rollup-er. Rollup-ene leveres med bæreveske og er enkle å transportere og montere.

Bruksområdene er mange. En rollup kan blant annet brukes til presentasjoner og displayer på messer, arrangementer og i butikker. Det er et perfekt verktøy når du skal formidle et budskap, for eksempel på en utstilling eller en messe. Produktet skal brukes innendørs (velter lett ute).

Rollup-en består av en bildekassett i aluminium (850 eller 1000 mm bred), som står på bakken ved hjelp av doble fotstøtter som felles ut. Bildeduken dras opp av kassetten og festes på baksiden ved hjelp av en pinne. Vi tilbyr rollup-er i to størrelser: 850 x 2000 og 1000 x 2000 mm. 

I Skiltomaten kan du designe rollup-en selv! Legg til ønsket tekst, bilde og farge.

Les mer
Begynn å designe et skilt

Eksempel på Rollup-er

Created with Fabric.js 1.7.19 ENVIRONMENT CONGRESS

Rollup

850 x 2000 mm

971 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 U O L O R C CONFERENCE 6-7 September Welcome!

Rollup

850 x 2000 mm

971 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 • Street • Contemporary • Hiphop Velkommen! OSLO danseskole

Rollup

850 x 2000 mm

971 kr

Created with Fabric.js 3.4.0

Rollup

850 x 2000 mm

821 kr

Rollup Standard

Trykket gjøres på en glatt og stabil PET-polyesterfilm uten PVC, med matt satengfinish. Gir utskrifter av høy kvalitet. Tykkelse: 220 µ. Mørkleggende med grey-back og 100 % curl free. 

Rollup ECO

Trykket gjøres på en kraftig og stabil polyestervev av høy kvalitet, brannklassifisert i henhold til B-s1, dO (europeisk standard). Tykkelse: 330 µ. Materialet har grå bakside og er 100 % mørkleggende, med refleksfri trykkflate. Anbefales til stort sett alle offentlige miljøer som kontorer, messer, butikker, sykehus, hoteller osv., der miljøsertifiserte materialer er et krav. Sertifisert i henhold til GREENGUARD GOLD. 

Bruksområder: 

  • Rollup-er egner seg spesielt godt til bruk på messer, utstillinger og visning av andre tekst- og bildematerialer. 
  • De er praktiske verktøy i arbeidet med å formidle budskap eller markedsføre varemerker. Mange firmaer bruker rollup-er nettopp til markedsføring, fordi det er et enkelt, effektivt og prisgunstig markedsføringsprodukt. 

Hva synes kundene våre?