Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om "til salgs"-skilt

Hva vil du selge? Uansett hva det er, øker mulighetene med et tydelig Til salgs-skilt, som opplyser omgivelsene om at noe er til salgs. Bilen, båten, huset eller kanskje interiør – velg hva som skal selges.

Velg også hvordan skiltet skal utformes, med ulike farger, former og materialer.

På et loppemarked rekker det med egne pappskilt som viser hva som er til salgs. Men hvis det er et hus, en bil eller noe annet med høyere verdi, kan hjemmelagde skilt gi et useriøst inntrykk. Bruk litt mer tid på skiltet og øk muligheten til å selge.

Til salgs-skilt – tenk på følgende:

Hus

Det vanligste Til salgs-skiltet er nok det som brukes når hus skal selges. Megleren har da ferdige skilt som settes opp i området rundt huset. Men selvsagt kan disse kompletteres med skilt du har utformet selv. Det er særlig viktig hvis du velger å markedsføre og vise huset selv og redusere meglerkostnadene. Her er det viktig å fremheve eventuell boligformidling og visningsdato. I det siste har det også blitt moderne å sette en qr-kode på skiltet. Slik kan folk som går forbi enkelt ta fram smarttelefonen, skanne koden og straks få informasjon om boligen som er til salgs. 

Bil

Å sette opp et Til salgs-skilt i bakruten på bilen er effektivt når du vil vise omgivelsene at bilen er til salgs. Vær nøye med å oppgi informasjon om kjøretøyet, pris og ikke minst kontaktopplysninger. Skiltet kan sammenlignes med en annonse på Finn. Jo mer informasjon som er med, jo større er sjansene for at en potensiell kjøper tar kontakt. 

Hva synes kundene våre?