Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om eco board

Eco Board er et miljøvennlig og rimelig produkt som består av kvalitetskartong med trefiberkjerne, fra merket Katz.

Det lette og stive materialet egner seg perfekt til skilting innendørs, og det har flere bruksområder.

Hengende display-skilt er praktiske når du vil spre et budskap, uansett om det gjelder butikker, messer eller på markedsføringsarrangementer. Det lette, sterke og stive materialet kan enkelt monteres med vaier fra taket og trekker til seg oppmerksomhet på lang avstand.

Materialet har en tykkelse på 2 mm og framstilles med digitaltrykk på en jevn, matt og laminert flate, noe som gir klare, fine farger av høy kvalitet. Våre Eco Board-skilt kan designes i størrelser opptil 700 x 1000 mm og bestilles med skrue, teip eller som hengende (med vaier fra taket).

Vi tilbyr også Eco Board-navneskilt i ulike former, som kan bestilles med nål eller magnet. De egner seg godt til messer, konferanser, møter eller seminarer. Skiltene laget i Eco Board er et perfekt produkt hvis du leter etter pene navneskilt som skal brukes en begrenset tid.

Katz Display Board tilhører gruppen miljøvennlig papir/papp og kan resirkuleres som brennbart avfall. Platene er PEFC-sertifisert og inneholder ingen giftige tilsetningsstoffer.

Bruksområde

    • Hengende display (POS) - markedsføring av nye produkter, kampanjer, arrangementer og annet. Skiltene brukes til å skape oppmerksomhet og ofte bare en begrenset periode.
  • Interiørskilting
  • Navneskilt - perfekt som navneskilt til kortvarige arrangementer, for eksempel messer, kurs, seminarer eller konferanser.

Tilgjengelige festemetoder

Skrue
Teip
Skrue med skruehette
Hengende
Vaieroppheng i tak
Flaggfeste

Hva synes kundene våre?