Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om adresseskilt

"Jeg bestilte en adresseplate for å vise mine besøkende hvor jeg bor, samt for å gi eiendommen et personlig preg - det lille ekstra som manglet etter at jeg flyttet inn."

Dette sier en av mange kunder som har kjøpt adresseplater fra oss. I dette tilfellet hadde skiltet informasjon som etternavn, gateadresse og gatenummer. Som prikken over i-en kjøpte personen også en matchende skilt med husets eget navn.

Akkurat som kunden ovenfor kan du plassere adresseplaten på gjerdet som avgrenser eiendommen. Du kan også få en adresseplate på postkassen, eller hvorfor ikke på husfasaden? På private veier er det også vanlig å sette opp en adresseplate på en stolpe for å informere bilister om hvilken vei de kjører på.

Uansett formål eller hvor du ønsker å sette opp skiltet, har vi det du trenger. Velg mellom flere ulike materialer og festemetoder for dine adresseplater. Vi anbefaler at du velger et materiale som tåler utendørsbruk lenge og som ikke mister verken farge eller festeevne. Det er også viktig at skiltet er godt synlig fra gaten, spesielt hvis nødetatene må finne frem raskt.

Her kan du se hvilke av våre materialer som passer til adresseplater og som holder i 7-10 år før farger, festeevne eller annet taper kvalitet.

Aluminiumsskilt, konturskjærte skilt, graverte plastskilt, vinyltekster og rustfrie skilt.

Adresseplate fasade

Husfasaden er et vanlig sted å plassere adresseplaten. Vanligvis i nærheten av inngangen. Dette kan være et husnummer, navnene til de som bor i huset eller gateadressen.

Forslag til skiltmateriale for gjerdet: Konturskjærte skilt, aluminiumsskilt, emaljestil aluminiumsskilt, graverte plastskilt.

Adresseplate postkasse

Adresseplater på postkasser er mindre og pleier å informere om navn og husnummer.

Forslag til skiltmateriale for postkassen: Rustfritt stål, graverte plastskilt eller vinyltekster.

Adresseplate gjerdet

Adresseplater på gjerdet kan sees som et supplement til for eksempel husfasaden. Her kan du være litt mer kreativ, gi eiendommen et navn, skrive en liten melding eller gå for det klassiske med gatenummer og navn.

Forslag til skiltmateriale for gjerdet: Aluminiumsskilt, emaljestil aluminiumsskilt, graverte plastskilt.

Hva synes kundene våre?