Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om parkeringsskilt

Selskap, foreninger eller privatpersoner kan alle få behov for å merke parkeringsplasser med informasjon om korrekt parkering. Skiltene kan for eksempel angi hvor kunder eller personale har lov til å parkere, hvilke parkeringsplasser som er leid ut eller at det er en privat parkeringsplass.

Det er også nyttig å informere om hvilke plasser som er beregnet for bevegelseshemmede og hvor lenge en bil har lov til å stå på parkeringen. Et <<Parkering forbudt>>-skilt holder uønskede gjester borte. Ved å bruke riktig parkeringsskilt på riktig sted, blir det enkelt å holde orden på parkeringsplassen.

Tre typer parkeringsskilt

Man kan si at parkeringsskilt har tre ulike funksjoner. Det er lurt å tenke på hva som er hensikten med skiltet før det bestilles.

Parkering

Det vanligste parkeringsskiltet står på en parkeringsplass, det vil si at det markerer hvor bileiere kan sette fra seg bilen. 

Forbudt å parkere

På noen områder er det forbudt å parkere, og for å holde uønskede biler borte, er det bra å merke området med et skilt. Det kan være et generelt forbud som <<Parkering forbudt>> eller et skilt som angir at det ikke er tillatt å parkere mellom bestemte klokkeslett på døgnet.

Hvem har tillatelse til å parkere hvor

Den tredje typen er skilt som markerer hvem som kan parkere på parkeringsplassen. Blant disse parkeringsskiltene finnes det blant annet <<Privat parkering>>, <<Parkering for funksjonshindrede>> eller <<Personalparkering>>.

Lag et eget parkeringsskilt

I tillegg til de klassiske parkeringsskiltene, er det også mulig å lage egne parkeringsskilt. Med et personlig preg kan et <<Privat parkering>>-skilt bli mye penere enn når det kun består av en hvit P på blå bakgrunn. Disse p-skiltene passer riktignok perfekt på offentlige parkeringsplasser, men parkingsskilt på private parkeringsplasser blir penere med noen personlige tilpasninger. 

Festemetode- Stolpemontering

Hva synes kundene våre?