Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om Kabelmerking

Vi tilbyr kabelmerking i gravert plast, som du enkelt kan designe og bestille online i designverktøyet vårt.

Kabelmerking brukes blant annet til elektriske installasjoner, innen industrisektoren og i maskinproduksjon. Våre graverte plastskilt med firkantete hull er beregnet til merking av kabler. Det kraftige og UV-bestandige materialet egner seg til bruk i krevende miljøer, både innen- og utendørs.

Tydelig kabelmerking med graverte plastskilt

Det er ikke alltid en god idé å håndskrive merkeskilt til kabler, særlig ikke hvis merkingen skal brukes ute. Kabelmerkene fra oss lages av et plastlaminat som lasergraveres, slik at merkingen er holdbar og ikke slites bort. Det finnes mange forskjellige typer kabelmerking, avhengig av hvilket miljø de skal brukes i. Til ekstra krevende miljøer kan det være nødvendig med kabelmerking i rustfritt og syrefast stål.

Designe graverte kabelmerker i valgfri farge

Vi tilbyr kabelmerker i ulike farger. Det gjør at du kan designe kabelmerking med helt eget utseende. Lasergraverte kabelmerker tilbyr også muligheter for flere tekstrader, QR-koder og strekkoder. Våre graverte kabelmerker leveres med buntbånd som er enkle å tre gjennom de firkantete hullene.

Vil du bestille kabelmerking med løpende serienummer? Ved større mengder tilbyr vi mengderabatt som trekkes fra automatisk i Skiltomaten. Hvis du lurer på noe, vil ha hjelp med en bestilling eller ønsker et pristilbud, kan du alltid ta kontakt med kundeservice.

Hva synes kundene våre?