Gå till hovedinnhold

Kjøleskapmagneter

Magnetskilt, 50x15 mm, Magnetisk, Magnet

37.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Magnetskilt

Bredde:

50 mm

Høyde:

15 mm

Tykkelse:

0.6 mm

Materiale:

Magnetisk

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Sett et personlig preg på hjemmet med kjøleskapmagneter du har designet selv! I Skiltomaten lager du enkelt personlige kjøleskapmagneter i valgfri farge, form og størrelse.

Last opp bilder eller legg til et eget budskap, sitat, ordspråk eller annen tekst. Magnetskilt til kjøleskapet er fine på mange måter. De er praktiske når du skal feste ulike dokumenter, oversikter, handlelister, huskelapper eller bilder på kjøleskapet, men de kan også fungere som innredningsdetaljer i hjemmet.

Du kan utforme kjøleskapmagnetene etter eget ønske, i Skiltomaten. Vil du ha et rundt, firkantet eller taggete skilt? Et blått, rødt eller gult skilt? På designsiden finner du alle mulighetene for å lage akkurat den kjøleskapmagneten du ønsker. Designe et skilt med valgfri tekst, en smiley eller et skilt med teksten «Husk!» eller «Handle!». Mulighetene er mange!

Kjøleskapmagneter av høy kvalitet

De sterke magnetskiltene våre er laget av heldekkende magnetisk materiale, og har digitaltrykk i farger. Magnetmatten har en matt, UV-beskyttet overflate og en tykkelse på 0,6 mm. Magnetene kan bestilles i opptil 900 x 1500 mm, og har en minstestørrelse på 10 x 30 mm. For best feste bør du tenke på å feste magnetskiltet på rene, tørre og jevne flater.

Hva synes kundene våre?