Gå till hovedinnhold

Båtskilt

Klistremerker, 70x30 mm, Vinyl, Selvklebende

67.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Klistremerker

Bredde:

70 mm

Høyde:

30 mm

Tykkelse:

mm

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Et vanlig båtskilt viser båtens navn for alle som ser båten fra utsiden. Nesten alle båter har et navn, og navnet vises ofte på skroget eller et annet sted på båten.

Den som går om bord på båten, vil oppdage at båtskilt kan brukes til mye mer enn kun å vise navnet. Blant annet er det vanlig med personlige båtskilt som ønsker velkommen og gir gjestene informasjon, samt med tydelige merkeskilt som bidrar til å holde orden.


Personlige båtskilt – ulike eksempler

Velkommen 

For båtfolk er båten like mye et hjem som hjemmet på land. Selvsagt skal det da også finnes et personlig velkomstskilt, gjerne med marint tema. 

Navn

Det finnes ikke noe krav om at alle båter må presenteres med navn på skroget. Men navneskilt til båter er svært vanlige og da spesielt på litt større båter. Det er også koselig å ha et personlig navneskilt på den lille robåten på hytta. Foran navnet på båtskiltet er det mange som velger å skrive M/S. Det står for Motor Ship.

Informasjon

Et båtskilt kan også brukes for å formidle informasjon til de som er på båten. Det kan være alt fra informasjon om hvordan ting skal gjøres, for eksempel <<Husk å skylle to ganger!>>, til guiding til riktig del av båten, med skilt som viser veien.  

Merking

Det er svært vanlig at båtskilt brukes til å merke knapper og brytere på instrumentpanelet, eller skap og andre oppbevaringsrom i resten av båten. Små og enkle skilt gjør det mye enklere å holde orden på steder med liten plass.

Hva synes kundene våre?