Gå till hovedinnhold

Hvit gravert plastskilt, ingen uadressert reklame takk | Teip

Plastskilt gravyr, 70x15 mm, Teip

36.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

70 mm

Høyde:

15 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Det er mange grunner til å sette opp et skilt med teksten <<Ingen reklame, takk>> eller <<Nei takk til uadressert reklame >> på postkassen. Ikke minst av miljøhensyn og slik at du har mindre papir som skal gjenvinnes.

Lag ditt eget skilt med valgfri tekst og utforming, og få mindre reklame i postkassen.

Når du setter opp et skilt med teksten <<Reklame – nei takk!>> eller lignende, betyr det ikke at du ikke får reklame i det hele tatt, selv om mengden reklame i postkassen blir mye mindre. Aviser, samfunnsinformasjon og adressert reklame får du likevel. Ved å formulere en tydelig tekst på <<Ingen reklame>>-skiltet, kan du velge hva slags reklame du vil ha og hva slags reklame du vil unngå.

Ingen reklame, men …

Gratisaviser 

Gratisaviser regnes ikke som reklame og kan dermed deles ut til alle husstander. Men det er mange som regner dem som reklame og fraber seg å få gratisaviser, for eksempel ved å velge teksten <<Nei takk til reklame og gratisaviser>>.

Samfunnsinformasjon 

Informasjon fra religiøse grupper, politiske partier eller kommune/fylke/stat regnes ikke som reklame. Selv om du har et skilt som sier at du ikke ønsker å få reklame, får du likevel denne typen informasjon. Det betyr at et reklameskilt ikke trenger å ha tillegget <<men gjerne samfunnsinformasjon>>, fordi informasjonen kommer uavhengig av hva som står på skiltet. 

Adressert reklame 

Enkelte designer et eget Ingen reklame-skilt med teksten <<Ingen reklame, takk – heller ikke med navnet mitt på>>. Det er for å unngå adressert reklame. Dessverre har slike skilt ikke noen virkning, fordi postmannen må dele ut posten som er adressert til husstanden. Hvis du vil unngå å få uadressert reklame, må du kontakte Reservasjonsregisteret hos Posten. Det er også en fordel å kontakte firmaene som sender ut slik reklame. 

IKEA-katalogen 

En av få reklametrykksaker som mange faktisk ønsker å motta, er IKEA-katalogen. Derfor er det ikke uvanlig med teksten <<Ingen reklame, men gjerne IKEA-katalogen>> på skiltet.

Hva synes kundene våre?