Gå till hovedinnhold

Navneskilt blank messing med fargetrykk

Navneskilt fargetrykk, 60x30 mm, Messing, Magnet

Navn

Organisasjon/tittel

200.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Navneskilt fargetrykk

Bredde:

60 mm

Høyde:

30 mm

Tykkelse:

0,5 - 4 mm

Materiale:

Messing

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Navneskilt kan godt lages i materialer som messing, tre, plast, aluminium og kvalitetskartong (Eco Board). De er pene, rimelige og har høy kvalitet. Navneskilt er en fin måte å gjøre et møte med en pasient eller kunde mer personlig.

Navneskilt leveres med tre ulike festemetoder – og hvilken som passer nettopp dere best, kommer an på hvordan dere skal bruke skiltene. Det er enkelt å feste navneskiltet med nål på en t-skjorte eller andre klær, men slike skilt kan lage hull i plagget. Metallklype fungerer fint hvis den som bruker navneskiltet bærer klær for helsesektoren, har en skjortekant eller et annet sted der den kan festes. Les mer.

Navneskilt med metallklype er et fint alternativ for helsepersonell som helsefagarbeidere, leger og sykepleiere. Et tredje alternativ er å feste navneskiltet med magnet, og det fungerer alltid fint.

I Skiltomaten kan du raskt og enkelt bestille mange navneskilt, alle med ulike navn, titler osv. Hvis du vil ha hjelp med å legge inn en større bestilling med navneskilt, kan du også kontakte Skiltmax' kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Navneskilt gravyr

Graverte navneskilt lages av et plastlaminat i to lag: et øvre lag som inneholder skiltfargen, og et undre, der tekstfargen ligger. Du finner alle fargekombinasjonene i Skiltomaten, der du også kan velge blant flere ulike former på skiltene. Det er også mulig å legge til et bilde eller en logo på navneskiltet.

Graverte skilt brukes ofte i helsesektoren og servicebransjen.

Navneskilt fargetrykk

Vi tilbyr navneskilt med fargetrykk i ulike utførelser: messing, forniklet messing (sølv), plast, aluminium, kartong og tre. Skiltene kan bestilles i ulike former og har lang holdbarhet. Som for de graverte skiltene, er det mulig å legge til et eget bilde eller en logo på navneskiltet.

Teksten og bildet trykkes digitalt i farger. Til navneskiltene bruker vi 4 mm tykke trefiberplater av typen MDF (Medium Density Fibreboard), med finér av bjørk, kirsebær og eik. Navneskiltene er holdbare og brukes ofte av kommuner, skoler, banker, eiendomsmeglere og på messer.

Eco Board

Navneskiltene Eco Board er tilvirket av et miljøvennlig materiale som består av kvalitetskartong med trefiberkjerne, fra merket Katz. Materialet framstilles med digitaltrykk på en jevn, matt og laminert flate, som gir klare, fine farger av høy kvalitet.

Dette miljø- og prisvennlige materialet passer perfekt til navneskilt for eksempel til messer, kurs, seminarer eller konferanser der det er viktig å få oversikt over deltakerens navn og funksjon. Eco Board-skiltene er et godt valg hvis du ser etter navneskilt til kortvarige arrangementer der navneskiltet skal være av en enklere type.

For deg som trenger skilt i yrket og der skiltet skal brukes over en lengre periode, anbefaler vi i stedet plast, aluminium, tre eller messing, som har lengre levetid.

Tusenvis av designmuligheter i Skiltomaten

Selvfølgelig skal personens navn være med på navneskiltet. Ellers varierer det om både tittel, fornavn og etternavn tas med. Og i tillegg til personens navn, kan også firmanavn, logo og eventuelt tittelen vises på skiltet. Spesielt i helsesektoren er det vanlig å ha navnebrikker med yrkestittel, navn og navnet på sykehuset.

Navn

Et navneskilt angir hvem du er og vanligvis også hvilken yrkesrolle du har i virksomheten. Et skilt kan utformes på mange forskjellige måter, litt avhengig av hvordan du vil presentere deg. Mange vil ha med hele familienavnet, med både for- og etternavn på navneskiltet. Andre mener at det rekker med etternavnet og forkorter for eksempel med «M. Kristensen».

Tittel

Akademiske titler er ofte nødvendig. Titler er viktige, så i forkant av møter bør du undersøke hvilken akademisk grad eller stilling motparten har. Navneskilt gjør møtet enklere for alle parter og dere unngår misforståelser.

Firmanavn

En presentasjon av deg selv og bedriften din i forbindelse med ulike arrangementer, gjør det enklere for de andre deltakerne. Mange setter en firmalogo på navneskiltet for at personen skal være lett å identifisere. Det varierer hvor på skiltet logoen blir plassert. Noen vil ha logoen øverst og midt på skiltet, mens andre plasserer den til høyre eller venstre for navnet og tittelen.

Yrkesrolle

I enkelte bransjer er det  viktig at yrkesrollen vises på skiltet. Hvis du for eksempel er tannlege, lege eller veterinær, bør dette vises på navneskiltet. Teksten kan skrives med navn og tittelen under, eller omvendt. Noen ganger kan det være praktisk å avtale med kollegaer eller ledere hvordan navneskiltet skal utformes, slik at alle er enige. 

Velg blant ulike festemetoder

Vi tilbyr navneskilt med magnet, nål eller metallklype. Hva som er best, er avhengig av hvordan og hvor navnebrikken skal brukes og hva slags klær personene har på seg. Nålen lager et lite hull som eventuelt kan skade finere klesplagg.

Magnetiske navneskilt har et kraftig magnetfeste og etterlater ingen merker på klærne. Navneskilt med magnetfeste kan festes på arbeidsklær og finere tekstiler, som bluser, t-skjorter og dressjakker, uten at plagget skades.

Velg eget skilt til ulike yrker

Vi tilbyr navneskilt i messing, aluminium, plast og tre. Velg mellom ferdige størrelser, eller design et eget i valgfri størrelse. Teksten, tittelen og logoen som skal være med på skiltet bør synes tydelig, samtidig som skiltet ikke bør være for stort. En vanlig størrelse på navneskilt er en bredde på 50 til 80 mm, og en høyde på 25 til 50 mm. I Skiltomaten finner du alt fra klassiske rektangulære til runde skilt i flere ulike materialer.

Et navneskilt i messing kan gi et elegant, tillitsvekkende og profesjonelt inntrykk. Messingskilt har en blankere overflate, der tekst og motiv trykkes digitalt. Trykket på skiltflaten etterbehandles med lakk slik at det skal holde bedre. Navneskilt i messing passer godt i mange yrker, f.eks. navneskilt til tannleger, meglere og butikkpersonell. 

Et navneskilt i tre kan i stedet formidle varme og gi et naturlig inntrykk. Butikker som selger friluftsmaterialer og naturnære produkter, ønsker vanligvis at kundene skal oppleve en nærhet til naturen og få en spesiell følelse når de kommer inn i butikken. Mange av butikkene velger å utstyre medarbeiderne med navneskilt i tre.

Et navneskilt i tre kan designes på flere måter, avhengig av hva man vil formidle. Vil du ha det enkelt og ikke for pyntet, eller skal navneskiltet utstyres med fargerike motiver? I Skiltomaten tilbys mange muligheter og du velger selv designen!

I helsesektoren brukes ofte graverte navneskilt i plast, der navn, tittel og logo er gravert inn i skiltet. Skiltmax tilbyr skilt i gravyr og med trykk, som kan bestilles med metallklype.

Navneskilt i aluminium er et perfekt alternativ for de som vil ha logo eller bilde i farger på skiltet, fordi disse skiltene produseres med digitaltrykk i farger. Det gjelder også andre materialer som messing og plast. Hvilket materiale som passer best, er avhengig av hvordan og hvor navneskiltet skal brukes.

Hvis fargene på navneskiltet skal tilsvare fargene i selskapets grafiske profil, er dette en fin mulighet fordi du selv kan angi ønsket fargekode i Skiltomaten.

Navneskilt med mønster

Piff opp navneskiltet til messen eller arrangementet! Skiltmax kan stolt presentere skilt med mønstret bakgrunn. Vi tilbyr fire ulike mønster i forskjellige farger, som gjør at skiltet skiller seg ut litt mer. Navneskilt med mønster kan gi et morsommere og mer uformelt inntrykk samtidig som det profesjonelle eller seriøse inntrykket ikke forsvinner. Velg ønsket bakgrunn i Skiltomaten og legg til navn og tittel i skrifttypen du vil bruke.

Mengderabatt ved større bestillinger

Leter du etter navneskilt til butikkpersonell, helsearbeidere, hotellpersonell eller til et arrangement? Vi produserer og leverer skiltprodukter til privatpersoner og bedrifter. Skal du kjøpe mange skilt tilbyr vi kvantumsrabatt på opptil 65 %. Rabatten trekkes automatisk fra i Skiltomaten, og du kan hele tiden se prisen på bestillingen, både inkl mva og eks mva.

Vanlige spørsmål

Hva skal jeg tenke på når jeg designer skilt?

Når du designer skilt hos oss, følger du bare designtrinnene i Skiltomaten. Ved hjelp av designverktøyet vårt kan du enkelt og raskt lage navneskilt til klesplagg, bl.a. til skjorter, bluser, t-skjorter, dressjakker eller andre arbeidsplagg. Velg designen som passer yrket ditt. Følg disse fire trinnene, og på bare to minutter har du laget et helt personlig navneskilt!

 • Velg materiale

Messing, aluminium, plast, kartong eller tre? Alle materialene våre er av høy kvalitet. Tenk gjennom hvordan navneskiltet skal se ut. Vil du ha en matt eller blank flate? Et gravert eller et trykt navneskilt i farge?

 • Velg størrelse

Her kan du ta utgangspunkt i eksemplene på navneskilt i Skiltomaten. En vanlig størrelse på navneskilt er 50 til 80 mm bredt, og 25 til 50 mm høyt. Men valget av navneskilt er til syvende og sist ditt! Noen av navneskiltene har én standardstørrelse og kan bestilles i ulike utførelser. Det gjelder våre messingskilt, plastskilt og aluminiumskilt med digitaltrykk.

  • Velg design

  Nå kan du begynne å utforme navneskiltet! I Skiltomaten kan du leke med form og farge, laste opp egne bilder eller velge fra eksisterende bilder i Skiltomaten, velge egnet skrifttype og tekststørrelse, og mye annet.

  • Velg festemetode

  Magnet, nål eller metallklype? Festemåten kan variere avhengig av yrke og personlig smak. Hvis du ikke vil ha et lite hull i klærne, kan det være klokt å velge magnet. I helsevesenet brukes ofte metallklype som festes på arbeidsplagget. 

Hvilke typer navneskilt tilbyr Skiltmax?

Vi tilbyr navneskilt i ulike utførelser og materialer. Det mest prisvennlige alternativet er navneskilt i gravert plast. Det er holdbare skilt som består av et plastlaminat i to lag: et øvre lag som er skiltfargen (bakgrunnen), og et nedre som inneholder tekstfargen.

Navnskiltene i messing er også et populært materiale som produseres med digitaltrykk. Vi tilbyr fem ulike former i standardstørrelse. Velg mellom ovalt, rektangulært, avrundet rektangel, rundt og skilt med metallklype.

 • Navneskilt i aluminium anbefales hvis du ønsker et skilt i farger, der du kan bruke for eksempel en logo eller et bilde i farger. Det gjelder alle navneskiltene med trykk.

 • Navneskiltene i tre gir et varmt og naturlig inntrykk, og lages med digitaltrykk i farger. Bestilles med nål eller metallklype.

 • Eco Board-skiltene (kartong) er et godt valg hvis du ser etter navneskilt til kortvarige arrangementer der navneskiltet skal være av en enklere type.

Hva koster det å utforme personlige navneskilt?

Prisen på navneskilt varierer avhengig av hvilket materiale og feste du velger. I Skiltomaten ser du prisen, med og uten moms samtidig som du designer navneskilt. Vi tilbyr kvantumsrabatt ved større bestillinger, og rabatten trekkes fra automatisk i Skiltomaten. Jo flere skilt du bestiller, jo høyere blir rabatten. Tenk på dette når du bestiller navneskilt til personale eller ansatte.

Tilbyr Skiltmax navneskilt for ansatte?

Med mer enn tre millioner leverte skilt, er det ikke bare kunder i Norge som trenger navneskilt. Faktisk har Skiltmax levert skilt til mer enn 100 land verden over. Etterspørselen på navneskilt er stor, og ingen bestillinger er helt like. Med tanke på de flere tusen designmulighetene som tilbys i Skiltomaten, er det ikke så rart. Skiltmax leverer både til privarpersoner og firmaer, uansett mengde og ordreverdi.

Hva tilbyr Skiltmax mer enn navneskilt?

Vi tilbyr mange ulike skiltprodukter som kan utformes på egen hånd. I tillegg til navneskilt, finner du skilt med trykk og gravyr som bl.a. rollup-er, klistremerker, aluminiumskilt, plastskilt, messingskilt og plakater. Ta en kikk på produktutvalget for å se hva vi tilbyr, og ta i bruk kreativiteten din i Skiltomaten!

Hva synes kundene våre?