Gå till hovedinnhold

Navneskilter med magnet

Navneskilt gravyr, 60x30 mm, Magnet

Navn

Organisasjon/tittel

143.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Navneskilt gravyr

Bredde:

60 mm

Høyde:

30 mm

Tykkelse:

mm

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Med fine, personlige navneskilt med magnet får besøkere et hyggelig og personlig møte med de ansatte. Navneskilt med magnetfeste er et slitesterkt og holdbart alternativ. Det er vanlig å ha flere navneskilt per frakk eller klesplagg.

Hvorfor magnet?

Navneskilt med magnet er et smidig og enkelt valg av festemetode for deg som trenger å skifte og feste navneskiltet på forskjellige klesplagg. Magneten lager ikke hull i klærne, og har sterk magnetisk kraft. Vi fester magnetbrikken med selvklebende teip på baksiden av navneskiltet. Du trenger bare å løsne den øverste magnetbrikken og plassere navneskiltet der du vil ha det. Fest deretter magnetene mot hverandre med stoffet mellom.

Hvor skal navneskiltet sitte?

Den vanligste og mest formelle plasseringen av navneskilt med magnet er på venstre side av brystet. Vil man tenke smart og litt mer strategisk når det gjelder plasseringen, setter man det på høyre side – da vises navneskiltet tydeligere når du hilser på noen. Det aller viktigste er imidlertid å tenke på at det skal sitte i god høyde for at andre enkelt skal legge merke til det, og at navneskiltet skal være lettlest.

Tips for deg som skal designe navneskilt med magnet:

1. Tekst for navn, yrkesgruppe eller bedrift skal være tydelig.

2. Fargekombinasjoner: Hvis du velger mørk bakgrunn bør teksten være lys. Har du lys bakgrunn bør teksten være mørk. Bruk ensfarget grå, hvit eller svart farge på fargesterk bakgrunn.

3. Skal navneskiltet med magnet brukes på jobb? Legg til bedriftens logo synlig på navneskiltet. Husk å følge bedriftens farger og fonter.

4. Et symbol kan forandre et upersonlig og formelt navneskilt til å oppleves som betydelig varmere. Hvorfor ikke legge til en smiley? :)

Andre som har bestilt navneskilt med magnet liker også:

Hva synes kundene våre?