Gå till hovedinnhold

Portskilt

Aluminiumskilt, 200x200 mm, Aluminium

619.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

200 mm

Høyde:

200 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Ingen

Produktbeskrivelse

Portskilt kan både informere, advare og ønske gjester velkommen samt, forby dem adgang. Informasjonen er svært forskjellig, men uansett hvilken tekst du velger til skiltet, skal den formidle et budskap til de som går gjennom porten.

 Hos privatpersoner er <<Velkommen inn!>> og <<Lukk porten, takk!>> vanligst, mens bedrifter har skilt til porter mer for informasjon, advarsler eller forbud.

Lag et unikt skilt til porten, helt tilpasset dine egne behov. 

Portskilt har ikke noen typisk størrelse, farge eller form. Det finnes mange ulike varianter og alle har til felles at de sitter på porten og formidler et budskap til besøkende.

Eksempler på portskilt

Lukk porten, takk

Et klassisk skilt som blant annet brukes der dyr går fritt ute på gården. Men skilt med teksten <<Lukk porten, takk!>> forekommer også i barnehager, skoler og på SFO. 

Velkommen

Akkurat som mange har et velkomstskilt på inngangsdøra, er det mange som har et skilt med det samme budskapet på porten. Noen velger kun å bruke ordet <<Velkommen>> mens andre også tar med familiens navn og adresse.

Adgang forbudt

Når porten er en grense for å komme inn på forbudt område, er den vanligvis låst. I slike tilfeller er det praktisk å ha et skilt til porten som tydelig formidler at det er adgang forbudt, og eventuelt at området er farlig å ferdes på. 

Advarsel for hunden – Uansett om hunden er ute på tunet eller inne i huset er det respektfullt å vise gjestene at det finnes en hund som kan være løs. Det er nyttig, spesielt for personer som er redde for hunder. 

Hva synes kundene våre?