Gå till hovedinnhold

Plastskilt

Plastskilt gravyr, 200x180 mm, Teip

555.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

200 mm

Høyde:

180 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

I hvilken retning er resepsjonen? Hvor langt er det til klubbhuset og hvilken løype skal jeg følge for å løpe riktig runde?

Med tydelige retningsskilt trenger slike spørsmål ikke oppstå.

Uansett om det er en retning som skal markeres inne eller ute.

Retningsskilt, eller pilskilt som de av og til også kalles, viser hvilken retning man skal gå for å finne frem. Utform et personlig retningsskilt i vår Skiltomat. Du kan selv velge farge, form og tekst.

Retningsskilt – tenk på at:

Når det gjelder informasjon, er det alltid viktig å prøve å være så tydelig som mulig. For den som vet hva det handler om er budskapet åpenbart, men for de som ser det for første gang, er det ikke alltid slik. 

Hvilken retning og hvor langt

Et klassisk retningsskilt er det som angir i hvilken retning en gård, en butikk eller et klubbhus ligger. Det kan for eksempel stå ved en større vei og vise at besøkende skal svinge inn på en mindre vei. I tillegg til retning bør det også angi avstanden. Ikke minst for å lokke folk til å gjøre spontane, kortere besøk. 

Bruk bilder

Ofte er det bedre å bruke bilder i stedet for tekst på pilskilt. Det gjelder spesielt når det finnes symboler som er i bruk allerede. Eksempler på symboler er gapahuk, utedo, fiskemuligheter og turstier, som det er enkelt å merke med et lite bilde. Bildene kan jo også inneholde tekst. Med bilde, tekst og avstand til målet blir retningsskiltet aller mest tydelig.

Hva synes kundene våre?