Gå till hovedinnhold

WC-skilt

Plastskilt gravyr, 70x90 mm, Teip

181.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

70 mm

Høyde:

90 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Det finnes mange ulike utformingsmuligheter for toalettskilt. Alt fra de svært nøytrale skiltene i offentlige miljøer, kun med bokstavene WC og en angivelse om det er dame- eller herretoalett, til mye mer personlige eller humoristiske doskilt i private hjem.

Ved utformingen av toalettskilt, kan det være verdt å tenke på noen ting. Hvis skiltet skal være til badet i et hjem, er det estetiske viktig og at skiltet passer til miljøet og stilen i hjemmet. Her er det vanlig med snirklete bokstaver eller litt mer humoristiske skilt som også gjør skiltet mer personlig enn et klassisk WC-skilt. I offentlige miljøer er det viktigere at toalettskiltet er tydelig utformet og fyller sin funksjon, nemlig å vise hvor toalettet er.

Tydelige WC-skilt med symboler

Når det gjelder utforming av toalettskilt til offentlige lokaler, er det en fordel å bruke bilder og ordet WC i stedet for å skrive TOALETT på skiltet. Det gjør det enklere for små barn og personer som ikke kan norsk, å finner frem raskt.

I tillegg til å bruke bilder og velge WC-skilt i stedet for TOALETT-skilt, kan det være lurt å angi hvem de ulike toalettene er beregnet for. Noen av de vanligste variantene er Damer og Herrer, som ofte vises med en figur som har skjørt/kjole eller bukser. Du kan også utfordre de faste kjønnsmønstrene og bruke andre bilder eller andre inndelinger.

Det er viktig å vise tydelig hvilket toalett som er tilpasset funksjonshemmede. Det angis ofte på skiltet med en rullestol eller med bokstavene HWC. Stellebord angis vanligvis med et symbol som viser et barn på et stellebord. 

Hva synes kundene våre?