Gå till hovedinnhold

Bilklistremerker

Vinyltekst, 381x237 mm, Vinyl, Selvklebende

477.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Vinyltekst

Bredde:

381 mm

Høyde:

237 mm

Tykkelse:

mm

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Bilklistremerker markedsfører ikke bare firmaet eller budskapet ditt på bilen. Det ser også profesjonelt og pent ut.

Vi tilbyr et bredt sortiment av klistremerker for alle typer kjøretøy. Det er enkelt å lage bilklistremerker i valgfri design. Klistremerkene er enkle å montere og fjerne.

Markedsfør bedriften på en enkel og rimelig måte!

Klistremerker er enkel, effektiv og rimelig markedsføring for bedrifter, butikker og leverandører av tjenester. Varemerket blir synlig for potensielle kunder i farge, form og bilder eller med logo, som enkelt klistres rett på kjøretøyet. Selvklebende klistremerker er vanlige på firmabiler og viser tydelig hvem som eier bilen ved hjelp av firmanavn og logo.

Bilklistremerkene våre kan bestilles med bakgrunn i farger, eller som transparent. Hvilket alternativ som passer best for deg er avhengig av hvor klistremerket skal monteres. Vi anbefaler at du velger en annen bakgrunnsfarge enn fargen på bilen. Da vil bilklistremerket være mer synlig.

I designverktøyet vårt velger du ønsket størrelse, farge og form. I bildearkivet vårt kan du velge blant eksisterende bilder eller laste opp ditt eget motiv eller en egen logo.

Slitesterkt materiale

Bilklistremerkene lages av selvklebende vinyl. Motivet trykkes i en UV-skriver som garanterer høy kvalitet og holdbarhet. Materialet egner seg både til bruk inne og ute, og tåler vær og vind.

Montere bilklistremerke – slik gjør du:

Ved å følge disse trinnene kan du allerede nå feste klistremerket på bilen:

1. RENGJØR
Rengjør flaten på bilen der du vil feste klistremerket. Sørg for at flaten er tørr, glatt og helt fri for smuss og fett før monteringen.

 2. MONTERE
Fjern beskyttelsesfolien fra klistremerket og fest den på underlaget med skrapeverktøyet som følger med bestillingen.

3. TILPASSE
Fjern luftbobler ved å dra skrapen fra midten av klistremerket og ut mot kantene til det ikke er bobler igjen under merket.


Bilklistremerker – til døren, bak- eller frontruten?

Bilklistremerkene våre kan monteres overalt på bilen. Klistremerkene kan monteres rett på bildøren eller på bilvinduet. Hos oss kan du utforme bakruteklistremerker, frontruteklistremerker, klistremerker til mopeder og andre kjøretøy. Hvordan du velger å utforme klistremerket er avhengig av hvor det skal plasseres.

Har kan du selv velge farge og form. Vi kan også konturskjære klistremerket. Det er et populært alternativ hvis du vil ha en konturskåret logo.

Hvis du kun vil ha en tekst eller et bilde uten bakgrunn, bør du velge vinyltekst. Utskåret tekst eller bilde i vinyl er et like populært alternativ, som også mange velger å feste på bilden.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fester jeg klistremerket på bilen?

Når det er kaldt ute, anbefaler vi å varme opp underlaget der klistremerket skal festes. Du kan for eksempel bruke en varmepistol eller hårføner til å gjøre dette. Klistremerket fester bedre og går ikke i stykker like lett.

Begynn med å rengjøre underlaget der du vil montere klistremerket. Hvis flaten ikke blir rent med vann, kan du prøve med f.eks. oppvaskmiddel. Sørg for at flaten er tørr, glatt og helt fri fra smuss og fett før monteringen. Trekk beskyttelsesfolien forsiktig av klistremerket. Bruk monteringsskrapen som følger med bestillingen, og skrap forsiktig fra midten av klistremerket og ut mot kantene for å fjerne eventuell væske eller luftbobler.

Kan jeg trykke firmalogoen på et klistremerke?

Ja. Du kan lage unike bilklistremerker med trykk for å markedsføre varemerket eller bedriften. Last opp motivet eller firmalogoen til hjemmesiden, og design etter eget ønske.

Tåler bilklistremerkene vask?

Ja. Bilklistremerkene tilvirkes med digitaltrykk og lages med et beskyttende laminat. Derfor er bilklistremerkene kraftige, slitesterke og de tåler bilvask.

Hvordan fjerner deg enklest klistremerker fra bilen?

For å unngå skader på billakken bør klistremerket varmes opp før det fjernes. Det kan du gjøre med en hårføner som minsker faren for at lakken skades. Prøv først ved å dra forsiktig i hjørnet av klistremerket. Varm det opp enda mer med hårføneren hvis bilklistremerket ikke løsner.

Vi har også andre klistremerker enn bilklistremerker, se: varselklistremerker, påbudsklistremerker, gulvklistremerker, brannklistremerker, miljøklistremerker, bilklistremerker. Se alle klistremerkene her.

Trenger du mange klistremerker?

Trenger du et klistremerke som du ikke finner, eller vil du ha hjelp med å bestille mange klistremerker? Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg gjerne!

Hva synes kundene våre?