Gå till hovedinnhold

Skiltmax-stipend

Her har du løsningen på klimatrusselen: idéen som gjør stressede menneskers hverdag enklere, eller kanskje kan forenkle livet til småbarnsforeldre? Søk om Skiltmax-stipend!

Vi vet hvor viktig det er for unge entreprenører å få ekstra økonomisk støtte for å kunne gjennomføre idéene sine. Vil vil hjelpe deg med å gjennomføre oppdraget eller prosjektet! Vi elsker innovasjoner og er derfor åpne for alle idéer.Vi ser fram til å få informasjon om spennende, kreative og nyskapende idéer og løsninger!

Hva må jeg gjøre?

Idéen din kan være et fysisk produkt, en tjeneste eller en kombinasjon av begge deler, en metode eller prosess. En intern jury utnevner en stipendiat som får ett stipend på 10 000 NOK. Vi gjør vurderingen på grunnlag av innovasjon, hvor godt den kan gjennomføres og hvor gjennomtenkt den er.

Hva skal søknaden inneholde?

  •  En beskrivelse av ideen eller løsningen din.
  •  En motivering for hvorfor du/dere bør få Skiltmax stipendet og hva stipendbeløpet skal brukes til.

Husk å sende med filer med beskrivelsen, slik at du får mulighet til å fortelle mer detaljert om ideen og hvor langt du har kommet i prosessen.

Slik gjør du:

Beskriv idéen så utførlig som mulig og send oss en søknad med skjemaet under. Du kan sende søknaden fram til 15. mai 2021.

Når søknadsfristen har gått ut begynner utvelgingsprosessen. En intern jury gjør en vurdering. Vi gjør vurderingen på grunnlag av innovasjon, hvor godt den kan gjennomføres og hvor gjennomtenkt den er.

Avgjørelsen om innvilgning av søknaden sendes ut via e-post senest 30. juni 2021. Vi forbeholder oss retten til å forlenge søknadstiden hvis søknadene vi har mottatt, ikke oppfyller kravene.

Send søknaden her!

Når du sender søknaden, lagres personopplysningene dine hos oss. De vil ikke bli brukt til markedsføring. Les vår integritetspolicy hvis du vil vite mer.

Hva synes kundene våre?