Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om covid-19-skilt

Å vaske hendene, bruke håndsprit, hoste og nyse i albuekroken og holde avstand er viktigere enn noensinne. For å forebygge og stoppe spredningen av korona-viruset eller covid-19 i samfunnet, er det viktig at du følger retningslinjene og anbefalingene fra myndighetene og WHO.

Det er svært viktig at informasjonen når ut til alle delene av samfunnet, på ulike språk og i ulike kanaler. Covid-19-skilt med tydelige instruksjoner om hvordan folk skal tenke og opptre, kan gjøre forskjell.

Lag egne korona-skilt i Skiltomaten, med symboler og bilder som forklarer og forenkler.

Covid-19-skilt

Informasjonsskilt om korona eller covid-19 kan designes på ulike måter avhengig av hva du ønsker å formidle. Ved helsesenter og på sykehus kan besøkende eller pasienter for eksempel bli møtt av et skilt om covid-19 eller korona ved inngangen, med teksten «Hvis du har feber, hoste eller andre symptomer fra luftveiene, ber vi deg vente utenfor».

På toaletter kan det finnes skilt om covid-19, som i ulike trinn viser hvordan du skal vaske hendene for å bli kvitt smittestoffer. Tydelige bilder kan gjøre det enklere å forstå budskapet.

Korona-skilt kan designes helt etter eget ønske, i valgfritt materiale, farge, form, skrifttype og med symboler eller bilder som gjør budskapet tydeligere og dermed enklere å forstå. Utform skiltet i Skiltomaten.

Hva synes kundene våre?