Gå till hovedinnhold

Sykehusskilt

Navneskilt gravyr, 80x25 mm, Metallklype

163.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Navneskilt gravyr

Bredde:

80 mm

Høyde:

25 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Metallklype

Produktbeskrivelse

En type arbeidsplass som har uvanlig mange skilt er sykehus. Blant sykehusskilt finnes blant annet retningsskilt som viser vei for pasienter (og personalet), og skilt som markerer romnummer og lagerrom.

Men skilt settes ikke bare opp på veggene for å fylle en viktig funksjon. Alle ansatte har navneskilt og det er også svært vanlig med skilt som markerer sikkerhetsutstyr som brannslokkere, hjertestartere osv.

Vær så god! – lag de sykehusskiltene dere trenger!

På sykehuset finnes det mange ulike skilt. De har ulike funksjoner, størrelser og er laget av forskjellige typer materiale. Alt for å veilede og informere pasienter og ansatte.

Sykehusskilt – noen eksempler 

Navneskilt

Nesten alle ansatte på sykehus har navneskilt. Skiltene viser tydelig både navn og yrkesrolle slik at det skal være enkelt for pasientene å se hvem de snakker med og hvilket ansvarsområde personen har. 

Veiviserne

De fleste sykehus er så store at det er lett gjort å gå seg vill. Derfor finnes det ofte informasjonstavler og store retningsskilt som viser veien til avdelinger, restauranter eller toaletter. Det å finne frem skal være det minste problemet på et sykehus. 

Romnummer

Disse sykehusskiltene finnes på nesten alle avdelinger, på utsiden av dørene. Noen enkle tall som gjør det mye enklere å finne frem. 

Hygiene – det bør være en selvfølge at personalet er nøye med hygienen. Men hvordan er det med pasientene? Forstår de også hvor viktig det er å være ekstra nøye med hygienen, for sin egen og andres sikkerhet? Ikke så sjelden settes det opp store skilt på toalettene og i dusjen, som minner om at det er viktig å bruke håndsprit for å minske faren for smittespredning. 

Hva synes kundene våre?