Gå till hovedinnhold

Restaurantskilt

Merkeskilt, 60x18 mm, Plast, Teip

39.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Merkeskilt

Bredde:

60 mm

Høyde:

18 mm

Tykkelse:

0,51 - 1,6 mm

Materiale:

Plast

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Det første restaurantskiltet som gjesten ser, er fasadeskiltet som viser restaurantens navn. Det er vanligvis restaurantens største skilt, men ikke den eneste.

Allerede ved døren møter gjesten et skilt med åpningstider og ofte er menyen også tilgjengelig her. Inne i restauranten henger det ofte et skilt på toalettdøren og personalen har ofte navneskilt.

Hvilke restaurantskilt trenger din restaurant? Alle restauranter trenger skilt som informerer, gjør reklame eller viser veien. I Skiltomaten kan du lage personlige skilt som passer inn i miljøet på restauranten din.

Restaurantskilt – noen eksempler

Skilt for åpningstider

Et skilt med restaurantens åpningstider er nesten en nødvendighet. Glem heller ikke et skilt med teksten <<OPEN>> eller <<Vi har åpent>>, som er nyttig hvis restaurantens åpningstider varierer. 

Navneskilt

Navneskilt til personalet er vanligst på større restauranter, men det kan også brukes på pizzarestauranter eller restauranter med få medarbeidere. Takket være navneskiltet blir møtet med gjesten mer personlig og dessuten vet gjestene hvem de snakker med.

Meny

Et stort og tydelig menyskilt er et av de vanligste restaurantskiltene. Menyskiltene kan gjerne være både inne i restauranten og utenfor, slik at forbipasserende kan se hva restauranten tilbyr. 

Toalett

Noen ganger rekker det med et lite dørskilt som angir hvor toalettet er. På større restauranter kan det også være nødvendig med skilt som viser veien dit. 

Røyking forbudt

Det har vært forbudt å røyke på restauranter i Norge i mange år, og de fleste respekterer forbudet. Men det kan være nødvendig å angi dette på et Røyking forbudt-skilt i restauranten eller uteserveringen.

Hva synes kundene våre?