Gå till hovedinnhold

Utendørsskilt

Klistremerker, 385x93 mm, Vinyl, Selvklebende

134.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Klistremerker

Bredde:

385 mm

Høyde:

93 mm

Tykkelse:

0,175 mm (175µ)

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Utendørsskiltene våre kommer i mange ulike materialer og størrelser – de er perfekte for å vise frem merkevaren din, informere folk eller dekorere fasaden eller andre flater utendørs.

Lag et personlig utendørs husskilt, barskilt, restaurantskilt eller utendørsskilt til hagen. La våre skilteksperter hjelpe deg, eller tilpass ditt eget skilt i Skiltomaten. Våre utendørsskilt er slitesterke og værbestandige. Velg mellom en rekke ulike materialer.

Hva er det beste materialet for utendørsskilt?

Vi tilbyr et bredt utvalg av materialer skapt for å tåle krevende forhold som vind, regn og kulde.

Utendørs metallskilt

Våre førsteklasses metallskilt er slitesterke og værbestandige, perfekte til utendørs bruk. De er produsert av aluminium og varer i ca. 10 år utendørs. Aluminiumskiltene for utendørs bruk kan også bestilles som refleksskilt.

Utendørs akrylskilt

Akrylskiltene, eller Perspex-skilt, kan også vare i rundt 10 år. De er ofte brukt som fasadeskilt ved siden av en inngang. Vi bruker digitaltrykk på akrylskiltene. Akrylskiltene gir bedriften din et profesjonelt og stilig utseende.

Utendørs plastskilt

Vi anbefaler våre graverte plastskilt dersom plastskiltene skal brukes utendørs. De har en levetid utendørs på opptil 10 år, og er produsert av plastlaminat i to lag. Tekst og bilde er gravert med laser slik at de nederste lagene kommer frem – teksten / bildefargen. Vi har også plastskilt med fargetrykk, men de anbefales ikke for utendørs bruk.

Utendørs bokstavskilt

Utendørs bokstavskilt kan enten være vinylbokstaver eller konturskårne skilt. Vinylbokstavene kan festes på biler, vinduer og vegger, og kommer i flere farger. De er UV-resistente, og varer i rundt 10 år utendørs.

Våre konturskårne skilt er produsert av akrylplast (PMMA), og varer også i cirka 10 år. De har selvklebende bakside for montering på glatte, tørre og rene flater. Teipen har svært sterk klebeevne, og skiltene er UV- og ripebestandige. Perfekt til bruk på fasader

Morsomme utendørsskilt

Velg hvilket som helst av våre slitesterke materialer, og lag ditt eget morsomme utendørsskilt. Skaff deg et barskilt, dørskilt, informasjonsskilt eller hva du enn ønsker for å piffe opp humøret.

Vi hjelper deg

Ute etter utendørsskilt til bedriften? Kontakt våre skilteksperter så hjelper vi deg med å lage robuste, flotte utendørsskilt som møter dine behov. Du kan også be om et gratis tilbud. Hvis du vil designe skiltet selv, er du velkommen til å bruke verktøyet vårt i Skiltomaten. Der kan du tilpasse skiltet med materiale, størrelse, farge, tekst og valgfritt bilde. Lykke til!

Hva synes kundene våre?