Informasjon om COVID-19: Vi produserer og leverer som vanlig.

Les mer.

Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Hygieneskjermer

Minsk spredningen av smitte med riktig type beskyttelsesutstyr. I butikker og forretningsvirksomheter er det ekstra viktig å beskytte kundene og de ansatte mot hoste og dråper. Hoste- eller sprutbeskyttelse i pleksiglass/gjennomsiktig plast er en måte å begrense smittespredningen på. Beskyttelsen er enkel å sette opp for eksempel ved kassen eller i resepsjonsdisken, og fungerer som en skillevegg. Vi tilbyr pleksiglassbeskyttelse med og uten åpning nederst.

Vi tilbyr hygieneskjerm i form av pleksiglassplater (4–6 mm) som kan bestilles i valgfri tilpasset størrelse. Bestill med festemetoder i form av bordstativ/fot til kasse eller resepsjonsdisk, eller med vaier til montering i taket. Bestill hoste- eller sprutbeskyttelse i Skiltomaten, eller ta kontakt med oss for å få et pristilbud. Vi spesialtilpasser produktet etter dine behov, så gi oss beskjed hvis du har andre ønsker.

Begynn å designe et skilt

Send et spørsmål til oss

Når du kontakter Skiltmax via e-post, lagres forespørselen og kontaktopplysningene dine hos oss. Det er nødvendig for at vi skal kunne behandle forespørselen. Hvis du vil ha mer informasjon, se vår integritetspolicy.

Hva synes kundene våre?