Gå till hovedinnhold

Vinyltekst i svart custom car decals

Vinyltekst, 268x52 mm, Vinyl, Selvklebende

156.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Vinyltekst

Bredde:

268 mm

Høyde:

52 mm

Tykkelse:

0,075 mm (75µ)

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Du ønsker å kunne lage dine egne fotoklistremerker. Du vil lage holdbare klistremerker til bilen eller båten. Du vil kunne lage egne klistremerker til barna dine, og du vil kunne lage klistremerker av favorittlaget ditt og dekorere alle lyktestolper og el-skap i den rivaliserende byen.

Vi har alle sett klistremerker overalt og blitt nysgjerrige på hva som står på dem. Klistremerker tiltrekker seg oppmerksomhet.

Hos oss kan du bestille klistremerker akkurat slik du vil ha dem. I vår digitale tjeneste Skyltomaten kan du velge akkurat den størrelsen, teksten, fargen og designet du ønsker.

Egentlig er det dumt av oss å skrive ned bruksområdene for klistremerker. Siden du besøker oss her, har du sikkert allerede bestemt deg. Men hvis du likevel leser denne teksten, kan vi gi deg litt inspirasjon. Forhåpentligvis finnes det andre steder du kan bruke klistremerker som du ikke har tenkt på ennå. Uansett, velkommen til Skyltmax, vi håper å hjelpe deg med å kjøpe klistremerker akkurat slik du vil ha dem.

Etiketter, klistremerker eller dekaler?

Klistremerker, klistremerker og dekaler - kall det hva du vil. I bunn og grunn er det det samme. Vi bruker bare forskjellige navn avhengig av sammenhengen.

Klistremerker

Vi kalte dem klistremerker da vi var barn. Vi forbinder klistremerker med barn. De er fargerike, de lyser opp barneleker, sengen, skrivebordet, døren og mye mer. Hvorfor ikke kombinere nytte med fornøyelse og lage et alfabet eller noe som lærer barn å lese?

Du kan også bestille klistremerker med favorittlagets farger, klubbemblem eller lignende. Perfekt når du skal på bortekamp og vil dekorere alle lyktestolper, el-skap og fasader i den rivaliserende byen med lagets farger og budskap.

Dekaler

Dekaler er slitesterke og holdbare, og de brukes ofte i forretningssammenheng - de skal holde når du setter dem på firmabilen eller akterenden av båten. For selvfølgelig skal du vise bedriftens navn og logo med bilklistremerker på firmabilen. Det er klart at båten din skal ha det fineste navnet med det fineste båtklistremerket som viser det.

Klistremerker

Klistremerker har blitt mer og mer vanlig, og vi snakker ofte om klistremerker til mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og andre digitale produkter. Klistremerker er mer ungdommelige enn dekaler og mer voksne enn klistremerker. De er rett og slett en måte å sette farge på ellers livløse overflater.

Mange musikere bruker klistremerker med bandets navn eller logo på trommesett, gitarer, bassbokser og annet de tar med seg på turné.

La dine egne klistremerker sette farge på tilværelsen.

Vis hvilket lag du spiller på, dekorer datamaskinen, la barna leke med sine egne klistremerker, vis frem varemerket ditt på firmabilen. Alt dette kan du gjøre sammen med oss.

Egentlig er det dumt av oss å skrive ned bruksområdene for klistremerker. Siden du besøker oss her, har du sannsynligvis allerede bestemt deg. Men hvis du fortsatt leser denne teksten, kan vi gi deg litt inspirasjon til forhåpentligvis andre steder du kan bruke klistremerker enn du allerede har tenkt på. Uansett, velkommen til Skyltmax, vi håper vi kan hjelpe deg med å kjøpe klistremerker akkurat slik du vil ha dem.

Husk dette når du bruker klistremerker

Klistremerker og dekaler skal påføres på tørre og flate til lett buede overflater. Overflaten skal være helt tørr og ren for smuss/fett, så start alltid med å rengjøre overflaten.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller bekymringer

Hvis du har spørsmål om bestilling av klistremerker, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg med det meste. Det kan dreie seg om design, en større bestilling, spørsmål om materialer og bruk osv. Hjertelig velkommen!

Hva synes kundene våre?