Gå till hovedinnhold

Plakater

Plakater, 210x300 mm, Papir

132.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plakater

Bredde:

210 mm

Høyde:

300 mm

Tykkelse:

0,192 mm (192μ)

Materiale:

Papir

Festemetode:

Ingen

Produktbeskrivelse

Plakater, eller såkalte prints eller postere, er et perfekt alternativ hvis du vil formidle et budskap på en rimelig og enkel måte.

Plakater i store formater brukes ofte til messer, konserter og andre arrangementer, for å vekke oppmerksomhet eller spre informasjon. Plakater kan gjerne plasseres i butikkvinduer, på vegger, dører eller oppslagstavler, og de settes ofte opp på offentlige steder som i handlesentre, på restauranter og i butikker.

Butikker og bedrifter bruker ofte reklameplakater til å markedsføre et varemerke, eller gjøre reklame for nye produkter eller tjenester. Plakater eller postere i mindre format, kan også brukes i hjemmet, som en pen innredningsdetalj. Lag egne reklameplakater, kampanjeplakater, valgplakater, konsertplakater eller innred med plakater hjemme – du velger størrelse og motiv selv!

I Skiltomaten fins mange valgmuligheter – du velger farge, form og størrelse selv. Last opp egne bilder eller velg blant bildene i Skiltomaten. Plakatene våre har en minstestørrelse på 100 x 100 mm og kan være maksimalt 4000 x 1 200 mm store. De printes med digitaltrykk på den ene siden. Materialet er fotopapir av høy kvalitet, med en tykkelse på 0,214 mm (214 μm). Plakatene kan brukes både inne og ute, men de har lengre holdbarhet når de brukes inne. Livslengden ved bruk utendørs er tre måneder.

Bruksområder

  • Plakater er et perfekt alternativ for firmaer og butikker som vil markedsføre et varemerke, en vare eller tjeneste. En plakat i større format kan skape oppmerksomhet og gi inspirasjon.
  • Design unike plakater til kampanjer, messer, konserter, fødselsdager og andre begivenheter.
  • Design plakater til soverommet, stua, kjøkkenet, barnerommet eller kontoret. En plakat er en enkel og prisgunstig løsning når du vil live opp en tom vegg.

Hva synes kundene våre?