Gå till hovedinnhold

Aluminiumskilt sølvfarget konferanserom

Aluminiumskilt, 150x100 mm, Aluminium, Teip

495.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

150 mm

Høyde:

100 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Hvis du vil ha metallskilt, er aluminiumskilt det perfekte valget. Skiltene har høy kvalitet, lang levetid og passer perfekt til skilting utendørs. Aluminiumskilt finnes med reflekterende overflate, noe som passer bra hvis de skal brukes som veiskilt.

De kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm til 2000 x 1200 mm, og er 1,5 mm tykke, noe som er standard. Tekst og bilde trykkes digitalt, og skiltet utstyres til sist med et UV-beskyttende laminat.

Aluminiumskilt kan festes på en vegg eller annen slett overflate, med skruer, avstandsstykker eller selvklebende teip. Bruk flaggfestet fra Skiltmax til å montere skiltet slik at det står ut fra veggen. Skiltene kan også festes på stolper ved hjelp av stolpefeste hvis stolpen har en diameter på 50–65 mm.

Bruksområder

Et metallskilt i aluminium er pent og har høy kvalitet. Aluminium passer godt både til små og store skilt.

  • Veiskilt, gateskilt og parkeringsskilt er vanligvis laget av aluminium for å gi dem ekstra lang levetid. Dessuten er det en fordel hvis denne typen skilt bestilles med reflekterende overflate slik at de er godt synlig i mørket.

  • Inngangsskilt til bedrifter, butikker og andre bygninger er det ofte ønskelig å ha i god kvalitet og da er aluminium et godt alternativ.

  • Dessuten ser skiltene pene og profesjonelle ut.

  • Hvis du ønsker et litt mer eksklusivt utseende på et kontorskilt eller andre skilt, anbefaler vi aluminium.

    Festemetode- StolpemonteringHva synes kundene våre?