Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om barneskilt

Barneskilt kan brukes i mange forskjellige sammenhenger der barn er i nærheten. Det gjelder alt fra hjemmet og bilen til på og rundt lekeplasser.

Lag et personlig og unikt barneskilt ut fra dine egne behov, med egen design. Du kan også la barna lage et eget navneskilt til rommet – det er som oftest veldig populært. Et barneskilt kan utformes på mange ulike måter. Alt er avhengig av hvor det skal sitte og hva budskapet på skiltet skal være.

En klassisk barneskiltvariant er skiltet Barn i bilen. Det er et skilt som tydelig formidler for alle medtrafikanter at de skal kjøre ekstra forsiktig. En variant av dette skiltet er skilt med teksten Baby On Board, som formidler det samme budskapet. Lag et personlig skilt med teksten Barn i bilen, men tenk på at det er noen ting som avgjør om skiltet har effekt eller ikke. 


Skiltet Barn i bilen – praktiske tips

Skal barneskiltet kun være pent, eller vil du at medtrafikanter virkelig skal vise litt ekstra hensyn? Tenk på følgende:

Tekst 

Det er mest to typer tekst som brukes. Enten <<Barn i bilen>>, <<Baby i bilen>> eller den ganske vanlige varianten <<Baby On Board>>. Disse skiltene har nesten blitt standard og er noe folk kjenner igjen i trafikken.

Det finnes flere andre og mer personlige tekstalternativer, som <<Verditransport – barn i bilen>> og sportsskilt som for eksempel <<Baby Blue on Board>> som sikter til fotballaget Manchester City. Skiltet kan bli oppfattet mer personlig med tekster som <<Little Prince Onboard>>, eller liknende. Men det er viktig at budskapet blir tydelig slik at det kan oppfattes raskt og enkelt. 

Farge

Skilt med teksten Barn i bilen finnes i mange ulike farger, og du som lager skiltet kan selv velge en passende fargekombinasjon. Hvis skiltet oppfattes som er varselskilt, bør du imidlertid holde deg til fargene gult/oransje/rødt. Disse fargene er helt klart vanligst på slike skilt. 

Hva synes kundene våre?