Gå till hovedinnhold

Bilskilt

Aluminiumskilt, 250x75 mm, Aluminium, Hengende

558.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

250 mm

Høyde:

75 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Hengende

Produktbeskrivelse

Det er svært vanlig at bedrifter bruker bilskilt til å gjøre reklame for virksomheten. Hos privatpersoner er det vanligere med personlige eller morsomme skilt til bilen.

Personlige bilskilt kan formidle alt fra reklame og informasjon, til humor for medtrafikantene. Det vanligste er at skiltene festes med sugepropper på innsiden av bilvinduet. Lag ditt eget bilskilt i Skiltomaten.

Lage personlige bilskilt

Det er ikke tillatt å fjerne eller endre registreringsskiltet på bilen. Men alle har mulighet til å sette opp andre personlige skilt på bilen. Det gjelder både utsiden og innsiden av bilen.

Reklame på bilen

Det er både effektivt og billig å markedsføre bedriften ved hjelp av bilen. Et alternativ er å velge plastskilt med sugepropper, men det som fungerer best og har mest effekt, er å bruke vinyltekst rett på karosseriet. Fordelen med vinyltekst er at det er en enkel, rimelig og fleksibel måte å gjøre reklame på – mange fordeler sammenlignet med å lakkere bilen.

Hvis bilskiltene skal vise reklame, bør du tenke på å bruke ganske stor tekst og å ta med både firmanavn og en beskrivelse av virksomheten, samt kontaktopplysninger.

Morsomme bilskilt

Her finnes bilskilt med forskjellige humoristiske innslag. Ofte sitter slike skilt på bakruten. Eksempler på tekster er <<Hvis du kan lese dette, kjører du for nærme>>, eller det litt mer subtile <<Sorry for driving so close in front of you>>.

Til salgs

En enkel måte å gjøre reklame for bilen, er å feste et tydelig bilskilt i bakruten med teksten <<Til salgs>> og informasjon om pris, telefonnummer og kanskje e-postadresse.

Hva synes kundene våre?