Gå till hovedinnhold

Boksskilt

Plastskilt gravyr, 250x130 mm, Teip

516.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

250 mm

Høyde:

130 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Skiltet som vanligvis er festet på hestens boks heter boksskilt. Hestens navn står selvsagt på boksskiltet, men det finnes også flere andre tekstalternativer. En del tar med hestens fødselsdato og både morens og farens navn på skiltet.

Da skrives farens navn først, og markeres med en E (etter). Under farens navn skrives morens navn, som markers med en U (under). Hvis hesten er en halvblods, er det også vanlig at navnet på hestens morfar tas med, og det markeres med UE.

Uansett hvordan du vil utforme ditt eget boksskilt, gir vi deg muligheten til å gjøre det – pent, personlig og billig.

Boksskilt – hest

Hesten er et svært personlig dyr og selvsagt skal også boksskiltene være utformet med personlig preg! Med en masse ulike kombinasjonsmuligheter gir vi deg muligheten til å lage et boksskilt som passer til nettopp din hest. Samtidig kan du benytte muligheten til å utforme skilt til merking i stallen, slik at alt blir plassert på sin plass.

Designe eget boksskilt

Det vanligste bruksområdet for boksskilt er at det viser navnet på hesten som står i boksen. I tillegg til navnet er det vanlig å ta med annen informasjon på boksskiltet:

Fødselsår

De aller fleste boksskiltene angir hestens fødselsår. Da står det rett under navnet.

Foreldre

Vanligvis skrives bokstaven <<E>> foran farens navn og <<U>> foran morens navn. Farens navn kommer alltid først. Av og til er også morfarens navn med på boksskiltet og det skrives med bokstavkombinasjonen <<UE>> foran navnet.

Rasesymbol

Det er også mulig å ta med det unike rasesymbolet for hestens rase på skiltet.

Eier

Hvis eierens navn er med på skiltet, står det vanligvis nederst.

Øvrig informasjon

Øvrig informasjon som kan være med på skiltet, er for eksempel <<Import Danmark>> (eller et annet land) samt <<Ukjent avstamming>>.

Hva synes kundene våre?