Gå till hovedinnhold

Vinyltekst i gull

Vinyltekst, 104x69 mm, Vinyl, Selvklebende

137.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Vinyltekst

Bredde:

104 mm

Høyde:

69 mm

Tykkelse:

0,075 mm (75µ)

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Et dørskilt fungerer som en første innbydende hilsen til besøkende, uansett om det er til et privat hjem, en butikk eller en bedrift. Derfor er det viktig at skiltet har tydelig formgivning.

Et skilt til ytterdøren kan virke hjertelig og varmt, eller helt nøytralt. Det kan også være tydelig, med et budskap om at ingen har lov til å gå inn gjennom døren, eller at døren er utstyrt med alarm.

Hvordan det ser ut, er helt avhengig av hva personen som holder til innenfor døren ønsker å formidle. Det vanligste er likevel at et dørskilt settes på utsiden av inngangsdøren for å ønske besøkende velkommen.

Vi tilbyr personlig dørskilt i flere ulike utførelser og materialer. Velg mellom aluminium, plast, akryl, messing, tre, rustfritt stål, vinyltekst (konturskåret tekst og bilde i vinyl) eller konturskårne skilt (akrylplast). Du bestemmer selv hvordan dørskiltet skal se ut, ved å velge materiale, festemetode, farge, form og design. Pris vises på siden inkl mva och ekskl mva.


Dørskilt – mer enn bare et navneskilt

Det mange først og fremst forbinder med et dørskilt, er et <<Her bor-skilt>>, et velkomstskilt til ytterdøren, som forteller hvem som bor i hjemmet. Den som vil utforme et eget skilt til ytterdøren, bør gjøre det personlig og tenke gjennom hvilke følelser skiltet skal formidle.

Et unikt dørskilt sier ikke bare noe om hvem som bor i hjemmet, men kan også si noe om familiens personligheter og interesser. Prøv deg frem i Skiltomaten – det blir nemlig stor forskjell avhengig av hvilken farge, form og tekststil du velger.

I tillegg til å dekorerer inngangsdøren, har dørskilt flere andre bruksområder i hjemmet. Personlige skilt kan vise hvilket barn som bor i et rom, eller fortelle hvor toalettet er. Dørskilt fungerer også svært godt for å angi hvem som holder til i andre lokaler, som kontorer eller butikker.

Slike skilt kan også formidle åpningstider eller fungere som adresseskilt. I offentlige lokaler er det også vanlig å sette opp dørskilt for å angi hvor WC-en er, eller hvor bøttekottet og personalrommet ligger.

Selvklebende dørskilt – et populært alternativ

Vi tilbyr skilt med gravyr i plast. Bestill selvklebende dørskilt i plast, til å feste på dører, vegger eller fasader. Den dobbeltsidige teipen sitter godt på tørr og plane flater, og kan problemfritt brukes inne og ute.

Graverte skilt er et populært og billig material med mange bruksområder. Takket være den selvklebende baksiden er skiltene veldig populære blant annet som postkasseskilt og dørskilt. 

Eksklusive messingskilt av høy kvalitet

Hos Skiltmax finner du elegante dørskilt i messing i ulike utførelser. Skiltene lages med fargetrykk slik at du kan velge ønsket farge på tekst og eventuelle bilder. Messingskilt gir et eksklusivt og elegant inntrykk og kan piffe opp en vanlig og kjedelig inngangsdør.

Det er også vanlig at messingskilt brukes til inngangsskilt i bedrifter, de kan monteres inne på badedører eller på kontordører. Skiltmax tilbyr alt fra stilige messingskilt i klassisk design, til blanke skilt i mer moderne stil.

Stilige dørskilt i aluminium

Aluminiumskilt passer perfekt hvis du ønsker et stabilt, værbestandig skilt til fasaden eller inngangsdøren. Aluminiumskilt kan selvsagt også brukes inne, der det kan pynte opp bade- eller kontordøren.

Aluminiumdørskiltene våre er laget med digitaltrykk og deretter utstyrt med et beskyttende laminat, noe som gjør dem ekstra slitesterke. I Skiltomaten kan du velge ulike former på dørskilt, farger og størrelser etter eget ønske.

Dørskilt med morsomme sitater

Et skilt kan utformes på mange ulike måter. Et morsomt sitat eller ordspråk letter opp stemningen. Et personlig dørskilt med morsom tekst kan du f.eks. sette opp som velkomsthilsen. Det finnes mange ulike måter å muntre opp og vise humor på, både hjemme og på jobb. Hos oss finner du graverte skilt og dørskilt med fargetrykk.

Hunde- og katteskilt til døren

Hvis du har smådyr som du vil ha med på dørskiltet, er det enkelt å løse! I Skiltomaten finner du bilder på hunder, katter, hester, fugler og mye mer. Vi graverer eller trykker ønsket motiv avhengig av materialet. Hos oss kan du designe personlig dørskilt med husdyrets navn, til å sette på veggen eller en annen plan flate. Design personlige hunde- og katteskilt i valgfri utførelse, i vår Skiltomat!

Moderne dørskilt i akryl

Akryl eller pleksiglass er et av de mer eksklusive materialene som ofte brukes til dørskilt i bedrifter. Dørskilt i akryl er populære i virksomheter som ønsker seg en pen inngangsdør. Akrylskiltene trykkes i en UV-skriver og er tilgjengelige med klar, gjennomsiktig og frostet bakgrunn. Du velger selv hvordan akrylskiltet skal se ut. Få inspirasjon ved å kikke på eksempelskiltene vårene og tilpasse skiltet etter behov. Les mer her.

Treskilt – bjørk eller eik?

Lag dørskilt i treslagene bjørk og eik. Treskilt gir et litt gammeldags og forseggjort inntrykk som passer godt i private hjem og for eksempel på hytta. Du velger selv hvordan du vil feste skiltet. Bestill med teip, skruer eller opphengingsmulighet. Dørskilt i tre lages med trykk, det vil si at tekst og motiver trykkes på skiltoverflaten i ønsket farge.

Treskilt til dører kan utformes i ulike størrelser. Dørskilt i tre kan bestilles i ulike varianter og designes helt etter egne ønsker. Mens mange velger å lage et vakkert treskilt til hytta, med teksten «Velkommen til hytta vår» eller «Hjemme bra, hytta best», synes andre at et dørskilt i tre passer like fint som toalettskilt hjemme. Vi er enige i at treskilt gir et varmt og hjemmekoselig inntrykk i alle slags miljøer. 

Lag et unikt familiedørskilt på nettet

Vil du ønske gjestene velkommen med et pent dørskilt og fortelle hvem som bor bak døren? Ta med alle navnene i familien på dørskiltet! Et familiedørskilt kan utformes ut fra egne ønsker. Noen velger å lage et familiedørskilt med tekst og motiver, andre vil heller ta med bare navnene på familiemedlemmene. Og enda andre vil bare bruke bilder, f.eks. et bilde av hunden, hamsteren og katten – for de er jo også en viktig del av familien og bør være med på døren, ikke sant?

Hvordan utformer du et familiedørskilt? Her er det faktisk du selv som er eksperten! Begynne med å spørre deg selv hva du vil ha med på familiedørskiltet. Er det viktig å ha med bilder? Hvis du vil ta med dyrebilder, kan du velge mellom mange ulike figurer i Skiltomaten. Hvis du heller vil laste opp et eget bilde av husdyret, gjør du det enkelt i designverktøyet.

Når du skal lage et eget familiedørskilt, er det viktig at du er kreativ – da blir du garantert ikke skuffet! I Skiltomaten kan du teste ulike skrifttyper, tekststørrelser og materialer, og leke med farge og form til du er helt fornøyd med familiedørskiltet. 

Spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg designer dørskilt?

Det trenger ikke være vanskelig å designe dørskilt. Ved hjelp av designverktøyet Skiltomaten kan du enkelt og raskt lage skilt til hjemmet, kontoret eller hytta, og velge designen som passer til ønsket miljø. Tenk gjennom hvilket materiale og hvilken størrelse du vil ha. I neste trinn kan du begynne med designen.

I Skiltomaten kan du leke med form og farge, laste opp egne bilder eller velge fra eksisterende bilder, velge egnet skrifttype og størrelse, og mye annet. Gå gjennom designtrinnene i den venstre spalten i designverktøyet for å oppdage alle designmulighetene. Til slutt kan du tenke på hvordan du vil feste skiltet og velge blant festemetodene vi tilbyr i Skiltomaten. 

Kan jeg levere tilbake skiltet hvis jeg er misfornøyd?

Skiltmax tilbyr fornøyd kunde-garanti slik at du som er kunde hos oss, skal bli 100 % fornøyd med bestillingen! Du kan lese mer om garantien her. Fornøyde kunder er viktig for oss, og derfor prøver vi alltid å lytte til kundenes etterspørsel og behov.

Hvilken festemåte passer best til dørskiltet?

Vi tilbyr dørskilt med skruer, og dørskilt med veggavstand. Det er også mulig å bestille dørskilt som henges opp. Det betyr at skiltet leveres med ett eller to større hull og monteres på en krok eller i en snor. I Skiltomaten ser du hvor hullene blir plassert. Hvis du vil bestille skilt med andre spesialmål, ber vi deg kontakte kundeservice for å finne ut hvilke muligheter som finnes.

Kan jeg få hjelp med å designe dørskilt?

Ja. Hvis du ikke vil designe dørskiltet selv, kan du få hjelp av det flinke kundeserviceteamet vårt, som veileder deg gjennom hele designprosessen og lager et forslag med utgangspunkt i ønskene dine. Et tips er å se på eksempelskiltene og tilpasse et eksempel på dørskilt etter dine behov.

Hvis du trenger anbefalinger, tips og råd om skilting, et pristilbud eller hvis du vil vite mer om Skiltomaten og har spørsmål som gjelder for eksempel design, ber vi deg kontakte Skiltmax kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Kan jeg laste opp egne bilder på dørskiltet?

Ja, i Skiltomaten kan du laste opp egne motiver til skiltet, og gi det et personlig preg. Et dørskilt som ønsker gjestene velkommen, kan f.eks. utstyres med bilder av husdyret i familien. Et familiedørskilt kan utformes ut fra egne ønsker. Noen velger å lage et familiedørskilt med tekst og motiver, andre vil heller ta med bare navnene på familiemedlemmene.

Og enda andre vil bare bruke bilder, f.eks. et bilde av hunden, hamsteren og katten – for de er jo også en viktig del av familien og bør være med på skiltet, ikke sant? I Skiltomaten finner du figurer av dyr, matvarer, bygninger, planter og mye annet.

Hvis du vil laste opp et eget bilde eller en egen logo, er det også mulig. Tenk på at vi foretrekker vektoriserte bilder som kan forstørres og forminskes uten at kvaliteten påvirkes. Det er ekstra viktig i forbindelse med bilder som skal forstørres. Vi vil jo unngå at bildet blir uklart.

Tilbyr Skiltmax rabatt ved store bestillinger?

Ja, hvis du bestiller en større mengde skiltprodukter, vil du få en rabatt som trekkes fra automatisk i Skiltomaten. Du kan få opptil 65 % rabatt på bestillingen. Rabatten vises i Skiltomaten, og jo flere skilt som legges i handlevognen, jo høyere rabatt kan du få. Bestill personlige dørskilt, postkasseskilt eller hvorfor ikke et innredningsskilt til boligen? Pris vises inkl mva.

Har du et firma og ønsker et pristilbud på en større mengde skilt, kan du alltid sende en prisforespørsel til kundeservice, som lager et pristilbud etter deres behov og ønsker. 

Hvorfor skal jeg velge Skiltmax som skiltleverandør?

Skiltmax har lang erfaring med skiltproduksjon, og selger til bedrifter og privatpersoner i hele Norge. Virksomheten har levert skilt siden 2008 og hvert år utvidet produktutvalget med nye, populære produkter. I dag tilbyr Skiltmax både print- og gravyrprodukter med rask levering. Aluminiumskilt, plastskilt, akrylskilt, messingskilt, navneskilt, klistremerker, vinyltekster, rustfritt stål, rollup-er, bannere, magnetskilt, plakater og mye mer består sortimentet av i dag.

Vurderinger fra Trustpilot viser at norske kunder er fornøyde med designprosessen og sluttproduktet, men roser også vår kundeservice. Det viktige ifølge Skiltmax er at kundene får det de vil ha og det som vises på skjermen og designsiden, og at de får hjelp når de trenger det.

Neste gang du skal kjøpe skilt, bør du stikke innom nettsiden til Skiltmax. Vi tilbyr mange forskjellige alternativer, og vi har ikke bare dørskilt i sortimentet. I Skiltomaten kan du designe det du selv ønsker, uansett om det er et veiskilt, husskilt eller en navnelapp til klær.

Er det mulig å bestille ferdige dørskilt?

På designsiden finner du ferdige eksempler på dørskilt, der materiale og størrelse allerede er valgt. Hvis du liker noen av disse eksemplene på dørskilt, kan du klikke på ønsket skilt slik at du kommer rett til designsiden. Her kan du bytte tekst, bilde og farge og samtidig velge festemetode.

Ja, du kan enkelt designe helt etter eget ønske og behov. Voilá! Hvis du er fornøyd med resultatet, legger du dørskiltet i handlevognen, skriver inn adresseinformasjonen og går til kassen. Det skal ikke være vanskelig å designe skilt!

Trenger du hjelp til å bestille? Kontakt oss på info@skiltmax.no.

Hva synes kundene våre?